En weekend med afslapning og Motion

Fra dårlige vaner til Mindre mad

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og det var den weekend.

img_73001

I dag har jeg rigtig været på tur da jeg jo fik en ide i går i mens jeg sad og skrev her på Bloggen.

Først gik turen til IKEA da jeg lige ville købe lidt små ting MEN da vi går forbi Sport24 Outlet ville jeg lige ind for at kigge og der stod de flotteste Vinter Støvler som jeg lige skulle prøve og Wupti rent spontant fik både Kenneth og jeg købt nye vinter støvler.

Mine Nye flotte Vinter støvler(syntes jeg selv)

img_72961

Nå men jeg sad jo som sagt i går og fik en ide til noget som jeg ville dele med jer herinde men også på Facebook og Instagram.

Efter vi fik små shoppet lidt gik turen til Føtex så jeg kunne få handlet det som jeg skulle bruge.

Inden jeg deler dette billede til jer herinde vil jeg lige sige at det her VIRKELIG VIRKELIG MEGA Grænseoverskridende for mig.

Jeg lukkede op for nogle ting her på Bloggen med hvad jeg kunne spise på en dag (Formmidag, Middag og Eftermiddag) før i tiden og nej det var virkelig IKKE sjovt at fortælle om da det var en tid hvor jeg havde det RIGTIG MEGET Svært med mig selv.

På billedet her har jeg valgt at stille det op som jeg nemt kunne spise før i tiden stortset HVER dag PLUS aftensmad.

Min mad før i tiden(PLUS aftensmad)

img_72981

Jeg får det helt dårligt bare ved tanken med alt det mad her PUHA FØJ.

Dengang havde jeg slet IKKE dårlig samvittighed over det.

Hvis det var sidst på måneden og jeg ikke havde så mange penge tilbage så var det noget skidt og jeg mener VIRKELIG skidt.

Jeg har valgt at få talt om det her da det skal ud af kroppen men også fordi jeg skal ikke være flov over det da jeg er kommet videre (Heldigvis for det)

Så derfor gik jeg ALDRIG på vægten for jeg vidste jo godt at jeg vejede for MEGET pga alt det mad som jeg gik og spiste.

Den dag i dag kan jeg IKKE spise så meget mad for så får jeg det virkelig dårligt i maven og det har jeg virkelig bare IKKE lyst til.

Den dag i dag har jeg vendt Min Mave til mindre mad og endda sundere end det var før i tiden.

Her på billedet kan i se min Aftensmad fra i går (Lørdag) Hvor jeg fik Kylling (flækket/skåret midt på) med pikantost og Parmaskinke udenom og med Bønnefritter (i ovnen) til (Frosne bønner penslet med lidt olie og krydderier)

img_72771

MUMS det var bare MEGA MEGA Lækkert og det BEDSTE af det hele var nok jeg kunne IKKE spise op da jeg var SÅÅÅÅ MEGA Mæt

Det er RIGTIG nemt at lave og så skal det bare stå at passe sig selv for kyllingen blev kun lige svitset og da pikantosten og Parmaskinken var kommet på så kom det ind i ovnen for at stege færdig.

Jeg er blevet HELT Pjattet med de bønnefritter i stedet for kartoffelfritter.

Så min ide som jeg kom på i går var at få taget et billede af det som jeg før i tiden kunne spise og at se hvordan det er gået er jo MEGE MEGA FANTASTISK.

Jeg er SÅÅÅÅ STOLT over at være kommet her til hvor jeg står nu.

I morgen håber jeg IKKE at der kommer ALT for MEGET Regnvejr da vi har valgt at gå ud til lægen og hjem igen Ca 20 km i alt.

Det er IKKE sjovt når min beslutning er taget med at gå.

Nå men nu vil jeg ud at have lidt FRISK Luft i form af en lille gå tur og så vil jeg have mig et dejligt Varmt bad inden det hedder Sengetid (da vi skal lidt tidligt op i morgen)

Rigtig Mange KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend med afslapning og Motion