De lyse og Mørke Tider

En Mette som er Top Klar

Halløj På Bloggen 🙂

Det var så den weekend og i dag sparker jeg en ny uge i gang.

img_46251

Wow TOTAL lækker søndag i går som virkelig blev NYDT i det lækre vejr og nu hvor solen virkelig varmede igennem hvorfor så ikke udnytte det?

Så i går da Kenneth var taget på arbejde så gik jeg i gang med at få vasket Dyner, Hovedpuder og sengetøj så det kunne komme ud at hænge.

Der er virkelig bare ikke noget bedre end nyvasket sengetøj og det så har været ude at hænge.

Nå men da det var ordnet så ville jeg igen udnytte det gode vejr dog med en LANG gå tur til Kenneths arbejde og da jeg var i god tid ja så blev det til en omvej eller to.

Sådan her så gåturen ud:  (Bemærk lige NY Rekord)

img_46221

I går afsluttede jeg 14 dage med Tæl skridt og der er godt nok blevet gået til den SÅDAN!!

På 14 dage med Tæl Skridt har jeg gået:

308.377 Skridt i ALT (14 dage)

22.026 Skridt i gennemsnit pr dag

Nogle dage har jeg gået Meget mere over de 20.000 skridt men det er lige meget for ALT det tæller (i stedet for at sidde stille)

Det er godt klaret når jeg tænker på at før i tiden skulle jeg “kæmpe” mig til at gå bare 10.000 skridt så der er virkelig sket en DEL hvad det angår.

Det er nogle gange lidt mærkelig sådan at tænke tilbage i tiden på hvordan det har været hvor det i dag er blevet til en del af mig med den motion.

Om 10 dage så har jeg været i gang i 2 år med mit protjek og hold nu op hvor er der virkelig sket en del WOW det er jo MEGA Lækkert.

Havde jeg bare vidst noget før at jeg ville stå som jeg gør i dag jamen så havde jeg sprunget ud noget før (dog skulle jeg lige være helt med)

Jeg har IKKE kun tabt mig nej jeg har lært en masse ting om mig selv som jeg ALDRIG har prøvet før og hvor er det altså bare MEGA Fedt.

Det her betyder virkelig MEGET for mig og det er derfor jeg er SÅ STOLT.

Hvad skal der ske i denne uge?

Jeg havde ferie i sidste uge og det har jeg også i denne uge hvilket er MEGA lækkert.

Ellers skal jeg bruge i dag, I morgen og i overmorgen tiden på gå ture og så skal jeg gøre klar til at vi skal til Esbjerg Torsdag morgen da Min kære Farmor fylder år på Fredag.

Så det bliver dejligt med en forlænget weekend sammen med familien og fejre fødselsdag.

Nå men nu vil jeg have mig noget at spise og så ville jeg hente Carlo til en god Lang gå tur( og mon ikke vi møder hundevennerne) og så vil jeg i Bilka senere (gå) og finde en fødselsdags gave.

Efter sådan en god weekend med hygge og der er blevet grillet i haven ja så er jeg bare TOP KLAR til at få sparket gang i den her uge i gang

Rigtig God Mandag og Lækker uge til dig

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lyse og Mørke Tider