At kunne åbne sig op er Guld værd!

Den STØRSTE Gave Nogensinde!

Halløj På Bloggen 🙂

Så bankede Lørdagen på døren og WOW siger jeg bare.

img_81461

Det har været en uge med Masser af Motivation men også Motion og dog med et par bump på vejen som jeg kom igennem.

Nogle af de bump har været store Men dem er jeg ovre og videre igen da jeg hellere ville fokusere på det mål og drøm som jeg går efter nemlig at kunne blive tocifret.

Jeg er SÅÅÅ Tæt på nu (6,3 kg) og for mig ville det være en KÆMPE drøm som ville gå i opfyldelse at kunne have en vægt UNDER de 100 kg.

Min motivation er MANGE ting som:

At få den mest Fantastiske Støtte, At kunne gå 10 km i et hug, Mine mål med skridttælleren, Mine Før/Efter billeder, Vægten går NED, Jeg bliver mindre (cm) og Nyt tøj i mindre str.

Det er SÅÅ Skønt at jeg IKKE ”bare” giver op fordi andre syntes det Nej jeg fortsætter derud af fordi jeg har lyst og fordi at jeg godt kan lide den nye livsstil jeg har fået og ikke mindst Min Forandring.

Der er virkelig IKKE noget bedre end at kunne stå foran ens spejl og sige WOW.

I dag er min Lørdag blevet brugt på Afslapning og der er ikke rigtig blevet lavet det helt store og hvor har det været SKØNT.

Sovet længe, Vasket tøj, Hørt musik, Danset rundt, Kigget gamle billeder, og nu sidder jeg her og skriver på Bloggen i mens jeg slapper af efter aftensmaden.

Lige før skrev jeg om min motivation og hvad jeg bliver motiveret af og i den forbindelse ville jeg gerne vise jer det.

Da jeg sad og kiggede gamle billeder i dag gik jeg ind i mit skab for at kigge da jeg netop vidste at der lå nogle af de gamle bluser

Så prøv lige at se her hvad der kom ud af det:

img_81441

img_81421

Billedet her er en Tunika som jeg ALDRIG rigtigt har kunne passe plus at pris skiltet sidder på den endnu (den har siddet MEGET stramt) og i dag skulle den prøves og WUPTI

img_81221

Jeg kan TYDELIGT se at jeg på det tidspunkt at jeg havde det Rigtig skidt kontra i dag for mine øjne smiler slet IKKE på samme måde som de gør i dag.

Jeg kan også se at mine øjne de er heller ikke så Blå som de er i dag

Billedet her er taget d 14 September 2011

14092011845

Billedet her er taget 3 Januar 2012

03012012247

Da jeg sad her og skrev på Bloggen tænkte jeg at det kunne være jeg skulle finde et af mine gamle billeder for at kunne se en Mette fra Før til nu og Hold nu op tårerne de trillede liiiige så stille og roligt ned af mine kinder da jeg blev SÅ ked af at se hvor trist jeg så ud den gang for ja jeg smilede men inderst inde havde jeg det virkelig SKIDT (Depression)

Og puha ALDRIG ALDRIG mere skal der hen igen ALDRIG for det var en tid som er værre end den er i dag.

Jeg VIL i MÅL og kunne HOLDE den vægt NEDE.

Jeg ser virkeligt frem til det for det ville være den STØRSTE gave jeg har kunne give mig selv NOGENSINDE (Ud over kunne blive nogens Mor)

Nu vil jeg NYDE min aften med lidt hygge og tv

Rigtig God Lørdag Aften

Masser af KÆMPE Motivations Knus og Kram

Mette 🙂

2 kommentarer

  • Marianne boldt

    Det er en kæmpe stor forvandling og du hat gjort det så flot. Du har ret omkring dine øjne. Det er sp smukke blå nu 😍❤️ Kan godt forstå du glæder dig til at du er under de 100 kg. Var en Største dag for mig da jeg hoppede på og der stod 99 kg 👍🏻💪🏻 Du har ikke langt igen inden du er i mål 👍🏻💪🏻❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kenneth

    Det er bare vildt at se den udvikling du har været igennem både psykisk og fysisk det er bare for vild, jeg bliver bare så lykkelig når jeg ser dig den dage dag. Da jeg ved hvor meget det hele har betydet for dig for at nå det sted du er i dag, jeg vil støtte dig til evig tid din Kenneth for altid

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At kunne åbne sig op er Guld værd!