En Følelse Af Glæde Der ALDRIG Må Forsvinde

Humøret er højt og Jeg er på Toppen

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Hverdag igen og en ny uge er hermed sparket i gang.

img_81801

Hvor har det bare været en KANON MEGA God og Lækker weekend og

Humøret er TOTAL i top igen og hvor er det SKØNT.

At jeg i Lørdags gik lidt ”amok” med at prøve mit gamle tøj og hvor var det virkelig en TOTAL dejlig følelse at det bare sad på mig som det skulle og jeg havde nu ikke helt forventet at det sad så godt som det gjorde.

Det gjorde lige at motivationen den fik et spark og ja selvtilliden den toppede TOTALT og Smilet stod til langt op over begge øre.

At være gang med et vægttab der ville være dumme dag og gode dage og det er ikke altid at man selv kan styre det.

Der er jo også en grund til at der bliver reklameret meget om slankekure i ugeblade nemlig fordi der er mange som gerne ville tabe sig.

Jeg har ikke rigtig kunne komme ud med mine tanker eller følelser før i tiden og det gjorde det værre for mig selv da jeg begyndte at trøste spise i STOR Stil desværre og nu er jeg blevet det ældre og jeg vil ALDRIG ende som jeg gjorde.

Jeg er begyndt at tabe mig for at få det bedre med mig selv og fordi jeg virkelig godt kunne tænke at bevise det overfor mig selv.

Jeg har da ikke lyst til at skulle herfra pga overvægt for jeg ville da gerne kunne blive gammel sammen med Min Mand og på et tidspunkt kunne blive en familie sammen.

Men at kunne komme i mål med vægten ved at klare det her selv det ville virkelig være stort for mig men også at kunne bevise at jeg kan virkelig godt.

Nu er jeg kommet SÅÅ Langt og det som jeg har gjort har virkelig virket og hvor er det STORT for mig og jublen den ville ingen ende tage.

Jeg havde Aldrig troet at jeg ville stå som jeg gør i dag med et vægttab på MINUS 22,6 kg men håbet det har altid været der.

Jeg glæder mig mere og mere til jeg er nede at blive tocifret og det skal den dag FEJRES når dagen kommer og jeg glæder mig bare til at kunne juble over det.

Det er virkelig bare Skønt at være på Toppen igen og at kunne mærke at energien den er der 100 % igen.

I går var vi en tur i Faaborg og en tur ude at sejle og hvor var det hyggeligt og ja der blev også gået en del hvilket jeg jo ALDRIG siger nej til.

Så i går det en KANON Mandag og Motionen ja den klager jeg ikke over (17,3 km)

Dagen i dag er der også blevet gået nogle Rigtig gode km og det var skønt at komme op at gå i skoven igen så nu skal der slappes af og se lidt tv.

Rigtig God Tirsdag aften

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Følelse Af Glæde Der ALDRIG Må Forsvinde