Det skal der også være plads til

En ny uge er hermed Sparket i gang

Halløj På Bloggen

Jubiiiii en ny uge er hermed skudt i gang.

img_92451

Så blev det Mandag igen og  i dag er humøret TOTALT i Top.

I går blev der her på Bloggen skrevet lidt om hvad jeg brugte weekenden på og endda en KANON en af slagsen som kan læses ved at trykke på linket her:

Det skal der også være plads til

Dagen i dag startede med at manden og jeg havde en aftale inde i byen så vi tog bussen derind og da vi stod ud af bussen satte jeg min Endomondo i gang fordi jeg vidste at der ville komme en del km på i dag.

Efter vores aftale valgte vi at gå lidt rundt inde i byen og ellers gik turen ud til Mandens frisør og hvor var det virkelig et kønt vejr da det sneede HELT VILDT ( dog lagde det sig ikke så meget)

Her er der et stemnings billede fra gå turen:

img_92421

Efter turen hos frisøren gik turen hjemad og nej vi gik ikke helt hjem men vi gik hen til bussen i stedet og fra busstoppestedet og hjem.

Dagens Motion i dag:

img_92481

Det har virkelig været en MEGA God dag masser af Snak, Grin og hygge samt nogle RIGTIG Gode km som der blevet gået.

Her på det sidste har det været svært for mig at komme op på de 10 km om dagen også det med mine skridt så er derfor er det virkelig FEDT at kunne komme derop i dag på de km men også med de skridt.

Selvom jeg ikke kommer derop hver dag med de km så er jeg stadig MEGA Glad for at jeg kommer ud at gå i stedet for at “bare” sidde ned på min flade hver eneste dag som jeg gjorde før i tiden.

Igen så er Motionen blevet en Vigtig ting i min hverdag og hvis jeg ikke kommer udenfor at gå ja så går jeg rundt indenfor herhjemme og tja danser til lidt musik i ny og næ eller tager sjippetorvet frem som jeg før har gjort.

Dagen i dag har været i TOP da alt lige nu virkelig bare køre derud af og jeg er ved at få styr på nogle ting som jeg har gang i.

Så det kan virkelig IKKE blive bedre end det er lige nu og jeg ved at det forsætter i den stil som det er nu (Eller det håber jeg da )

Nu skal Min Mandag aften Nydes med Begge ben op i Sofaen og så skal der ses fjernsyn (tv2) og ja så kalder sengen på et tidspunkt så jeg kan være frisk til en Rigtig God gå tur sammen med lille Carlo i morgen sammen med Manden og hundevennerne.

Så Rigtig God Mandag Aften

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal der også være plads til