Når Smilet bare bliver Større og Større

Øv Øv Hvor er det bare hårdt lige nu.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Fredag og det er tid til at få lettet mit hjerte.

img_96431

Så er jeg kommet på banen igen da der har været lidt stille her på Bloggen og det er der desværre en grund til.

I Søndags da jeg lige var blevet færdig med at skrive dagens blogindlæg blev vi ringet op at Kenneths Far/Min Svigerfar var blevet indlagt fordi han var faldet derhjemme og det så desværre ikke så godt ud.

Han har ikke haft det særlig godt på det sidste da han har været igennem nogle undersøgelser (Mistanke om kræft)

Så der har været nogle hårde dage på det sidste og hvor det har været svært at snakke om fordi det har været hårdt og gjort MEGA Ondt.

I Tirsdags fik vi noget svar på de undersøgelser og DESVÆRRE vidste de prøver at det er kræft og han har det 3 steder i kroppen (Nyre, Lunger og hjernen)

Onsdag blev det besluttet at han skal opereres i hjernen og det skal allerede ske på Onsdag da de skal have den tumor ud da den presser på deroppe og det går nogle gange udover hukommelsen på ham.

Det er virkelig hårdt at sidde her og skrive dette og jeg har svært ved at holde mine tåre tilbage da Min Svigerfar virkelig betyder RIGTIG Meget for mig da han virkelig har været der for mig og lyttet til mig som mine egne forældre ikke har gjort (Desværre)

Så derfor har der været MEGET stille her på Bloggen fordi der bare er sket SÅ MEGET med alle de her informationer med det ene og det andet og det har været svært lige at overskue det her med at skrive her.

Det er Xtra hårdt for mig fordi jeg er ked af det men også fordi jeg tænker på vores lille dreng inde i maven hvis i forstår.

Men hvis jeg skal sige noget GODT og POSITIVT her så er det at jeg kan se maven den vokser og bliver mere og mere rund og når jeg tænker på ham derinde så bliver jeg MEGA Glad og jeg tænker KUN på ham og den tid med at vi skal være en familie.

Billedet her er taget i Onsdags (28/2)

img_96451

Så selvom det er hårdt så tænker jeg på lille manden og så kommer Smilet frem hos Mig men også hos Min Mand Kenneth selvom han har det svært hvilket jeg godt kan forstå.

Som Min svigerinde sagde til mig det er synd for os nu hvor vi skal glæde os over det med at skal være forældre men i stedet bliver ramt at det her nu men som jeg sagde så “glemmer” vi jo ikke den lille gut.

Når i læser dette Blog indlæg kan det godt være at det lyder lidt forvirrende men som sagt køre det altså rundt i hovedet.

Men hvor var det dog rart at få sat lidt ord på det som foregår lige nu selvom jeg ikke har skrevet det hele for så kunne jeg blive ved og ved Men jeg har fået det UD og det er det vigtigste for mig.

Rigtig God Fredag og Weekend.

Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

1 kommentar

 • Annika

  Hej Mette
  Hvor er det forfærdeligt og skal det igennem med din kære svigerfar…håber det bedste for ham..
  Vi har selv været igennem det med min sviger sidste år i maj…Vi havde konfirmation fredag d 12/5 og om lørdag skulle hun ud og have scannet hjernen da hun i påsken var blevet indlagt med hvad de troede var hjerneblødning.. scanning viste desværre at hun skulle op d 29 maj vi fik da at vide hun havde metastaser i hjernen i baghovedet som skulle ud..Vi fik at vide hun havde det der hedder småceĺle lungekræft.. Hun har været igennem hård periode med kemo og stråler.. Hun er i dag det rimeligt.. Hun har sin tro på at leve 3 år .. pga 3 konfirmationer i familien…
  Nu har hun snart fået det første år….

  Håber I får nogle gode perioder med ham og husk minder de er gode og tænke over..
  Held og lykke med din graviditet♥️♥️🎈🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Smilet bare bliver Større og Større