Det er glæden der tæller

Når det ikke er sjovt så ender det alligevel godt

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev en ny uge er hermed sparket  i gang.

img_99991

Så kom jeg på banen igen efter nogle stille dage her på Bloggen.

I Søndags stod den på Masser af hygge da Manden fyldte år og vi havde gæster og ja så gik Søndagen faktisk med det Hvilket var Rigtig SKØNT.

Det varmer virkeligt mit hjerte at jeg har fået sådan et kanon forhold til min svigerinde da det desværre IKKE altid har været sådan og det har jeg faktisk savnet i Mange år efterhånden.

Men også at vi kan være sammen med vores Nevø og endda hente ham i børnehaven nogle gange og få lidt alene tid Uden at hans mor eller andre er der. Jeg smelter helt når han kommer at siger til mig hvornår ses vi igen men også når han siger at han hygger sig i vores selskab hvilket jo er FANTASTISK at høre fra ham af.

Selvom det var en KANON God Søndag og der blev MAX hygge ja så var det en R*V dårlig dag i går og jeg følte ALT bare gik i mod mig.

Jeg kunne virkelig Tude og endda over Bitte Bitte små ting som ellers ikke har nogen betydning og jeg kunne ikke rigtigt styre mine følelser hvilket bare IKKE var sjovt.

I går aftes brød jeg TOTALT sammen fordi jeg ikke kunne styre min lyst til maden og at jeg bare kunne spise og spise og INGEN STOP Knap havde når maden stod foran mig.

Det har gået mig RIGTIG MEGET på og derfor tog jeg den beslutning med det usunde da det desværre virkelig tog overhånd for mig.

Selvom det var en Møg dag i går og jeg faktisk ikke havde lyst til så meget så valgte vi at gå ned til Lidl for at handle og lod bilen stå herhjemme nu hvor det var SÅÅ Lækkert et vejr.

Men det var IKKE “kun” den tur vi fik gået da vi også gik en aften tur og jeg må nok ærligt indrømme at jeg faktisk er MEGET STOLT af mig selv.

Billedet her fortæller hvordan min dag så ud i går (Skridt og km)

img_00021

Dagen i dag står på Totalt hygge sammen med vores Nevø da vi skal hente ham i børnehaven og det gode vejr skal NYDES da vi tager en tur ud i skoven og måske der skal kigges på tog (Odense – Svendborg toget)

I aften står den på at grille sammen med vores Nevø så det bliver virkelig bare en RIGTIG God dag og ihhh hvor jeg glæder mig da han virkelig får smilet frem i en.

I morgen står den på samtale ude på OUH (sygehuset) hvor vi skal til samtale med en læge ang Svigerfar og hvad der skal ske med hensyn til kemo så det er vi lidt spændte på at høre hvad der skal ske.

Torsdag står den på Mit andet Jordmoder besøg hvilket jeg er MEGET Spændt på da jeg ikke har kunne overskue så meget på det sidste.

Men i stedet for at tage bilen til sygehuset har vi snakket om at stille bilen nogle km derfra og så gå resten og tilbage igen for at få gået lidt.

Lige nu sidder jeg hos min Svigerinde og ligger Bloggen ind (Skrev den i forvejen tidligere i dag) da vi desværre ikke har haft noget internet siden Søndag eftermiddag og i morgen har vi hverken tv eller internet så fik lige lov til at låne hendes net så jeg kan ligge Bloggen ind.

Så hvis jeg er stille her på Bloggen er det derfor.

Rigtig God Tirsdag

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er glæden der tæller