Mette burde men hun kan bare ikke

Et år ældre og MEGA Lækkert vejr.

Halløjsa 🙂

Jubiii så blev det den 22 Marts og WOW et lækkert vejr.

img_4109

Så blev jeg lige et år ældre og ja 33 år er jo INGEN alder når jeg føler jeg er yngre og jeg har hørt før at jeg ser ung ud (under 30)

I dag er der ikke blevet gået nogen tur selvom det har været SÅÅÅÅÅ Lækkert og jeg egentlig burde Men jeg har haft besøg og der er blevet hygget med lagkage og så er der blevet rigtig blevet hygget.

Gaven fra Kenneth var en billet til Talkshow med Linse her til November og det glæder jeg mig HELT VILDT til netop fordi jeg faktisk ønskede mig det.

Men jeg fik en anden gave også og det er den nye Nintendo Switch dog har jeg IKKE Fysisk fået den endnu da den er Udsolgt for tiden og det er både en Fødselsdags gave og en tabe gave.

Når jeg skriver tabe gave så er det fordi at Kenneth giver en lille ting for hvert 5 kg jeg taber mig og ja nu har jeg jo tabt de 20 kg.

To af mine gode veninder kom forbi for at ville sige tillykke til mig og hold nu op det varmede virkelig. Min ene veninde kom med røde roser og en gaveæske med vase og fyrfads lysestage og Min anden veninde kom med en sød lille gaveæske med noget creme fra Body shop.

img_4119

Jeg vil da ikke ligge skjul på at jeg ELSKER at få gaver men jeg forventer heller ikke at folk skal give mig nogen. Så derfor varmede det XTRA at jeg fik de flotte gaver i dag.

I aften står den på hygge med Kenneth og vi skal have Sushi og vin til maden RIGTIG Hyggeligt og til dessert/kaffen skal vi have Lagkage og tro mig den bliver nydt i Stor Stil i dag.

img_4120

Rigtig God Onsdag aften til dig.

Masser af KÆMPE Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mette burde men hun kan bare ikke