Så blev det hverdag igen

Ærligheden

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Lørdag og Weekend.

img_91691

Hvor er det altså dejligt at være hjemme igen så jeg kan få skrevet herinde på Bloggen og få sat ord på de tanker der flyver omkring en.

Det betyder virkelig meget for mig at jeg kan få sat ord på de ting jeg går med inde i mig selv og det har virkelig hjulpet mig RIGTIG MEGET at jeg har kunne få det UD.

Da jeg skrev det første indlæg her på Bloggen om mine følelser var det rigtig grænseoverskridende for mig fordi nogle af de ting gjorde ondt på mig og tro mig jeg har siddet nogle gange efterhånden hvor tårnene bare har trillet ned af kinderne i mens jeg skrev.

Men HOLD NU OP hvor har det virkelig hjulpet SÅÅÅ MEGET og jeg fortryder INTET af det selvom nogle ikke kan forstå jeg åbner Meget op og endda overfor fremmed mennesker.

Men det er jo det som jeg kan takke mig selv for i dag at jeg er kommet SÅÅÅ Meget videre og det som påvirkede mig før det har HELDIGVIS ændret sig

I går Fredag var der stille her på Bloggen og det var der en helt speciel grund til.

I går stod den først på en gå tur med lille Carlo og da vi kom hjem var jeg så træt at der blev slappet lidt af inden der skulle gøres klar til vi skulle i byen.

I går aftes var vi blevet inviteret i byen hvor vi skulle hjem til svigerforældrene og spise og det var liiiiige lidt anderledes end det plejer da vi ikke har været derhjemme i 3 ½ år ca (Lang historie)

Det var virkelig en KANON aften hvor den stod i familiens tegn med MEGA God Mad og Grin/ Hygge så nej det kunne virkelig ikke blive bedre.

Som sagt er der sket mange ting i mit liv og jeg har valgt at give nogle en chance og andre har jeg pænt måtte sige Farvel til og gu har det ej været sjovt men for mig har det været nødvendigt at gøre dette.

Det har gjort ondt og det har kostet RIGTIG MANGE tåre men jeg kan virkelig mærke at det har givet mig SÅÅÅ MEGET ro på inden i og det kan virkeligt IKKE beskrives hvordan det føles.

Det er desværre IKKE altid nemt at gøre ALLE tilfredse og der skal man huske den eneste der skal gøres tilfreds det er en selv.

Jeg har i en del år “Glemt” mig selv og tænkt på alle andre og prøvet at hjælpe dem selvom jeg inderst inde havde en “Kamp” med mig selv og ikke rigtig har fortalt hvordan jeg i virkeligheden havde det.

Så igen er jeg MEGA STOLT over at jeg kan komme ud med det her på Bloggen og at jeg kan være ligeglad med hvad andre de tænker om mig da jeg har taget det helt Store Skridt nemlig

AT KOMME VIDERE

Det har bremset mig i SÅÅÅ Mange ting med at jeg har holdt det inde meeeen efterhånden som det lukket ud så bliver jeg mere og mere LETTET. Nu kan jeg mere Glæde mig til fremtiden end jeg har kunne før og hvor er det altså bare SKØNT.

Mit Råd til jer er at HOLD IKKE Tilbage hvad der angår ens Følelser det gavner mere end det ødelægger.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det hverdag igen