Beslutningen står Fast

Hvorfor juble over det…?

Halløj Til Dig som læser dette 🙂

Så blev det Lørdag og weekend og jeg har i dag i LANG tid nydt og sove længe og hvor var det SKØNT.

img_2573

Overskriften i dag omhandler rigtig mange ting som jeg virkelig sætter stor pris på og som gør mig i rigtig godt humør men også er med til og gøre den jeg er blevet i dag.

Jeg skriver meget om min Motion på min Blog og det gør jeg da det er blevet en Stor del af mit liv nu. Når jeg er ude og gå og jeg har meget om ørene så lader jeg det blive hjemme og bare nyde den friske luft. Da jeg gik ned med stress lærte jeg mig selv at når jeg begyndte at sidde og tænke for meget over ting ja så gik jeg en tur og brugte det som en form for terapi og det virkede virkelig på mig. At jeg så skulle sidde her i dag og gå så meget som jeg gør havde jeg virkelig ALDRIG troet. Derfor jubler jeg meget over det og bare nyder at jeg både kan men også have den lyst til det. Mine gå ture gær virkelig at jeg bliver Glad i Låget og hvorfor ikke gøre det som gør en glad.

Da jeg startede med og skrive på denne Blog havde jeg virkelig ikke troet jeg ville åbne mig så meget op som jeg har gjort. Jeg jubler over det for jeg ved hvor meget det hjælper og komme ud med det. Men det overrasker mig også at jeg tør at gøre det og det er noget jeg tit for at vide fra folk. Men jeg vil gerne videre og så ved jeg at det med åbne sig op hjælper mig igennem det.

Men det jeg faktisk jubler mest over er jeg er kommet over hvad folk tænker om mig uanset om det er Familie/Venner eller ja folk som ikke ved jeg er. For det er en ting som ALTID har gået mig på hvad folk tænker om mig MEN ikke mere.

Da jeg gik ned med mit stress pga. mobning var det slet ikke rart og jeg har mange gange ville ønske jeg ikke skulle igennem det. Men jeg har virkelig fået en opvågning og det har gjort mig til en STÆRK Mette selvom det ikke altid har været let. Nu skriver jeg noget som du/i nok ville undre jer over men er faktisk glad for jeg har været i gennem det ellers var jeg måske ikke kommet videre i mit liv.

Før i tiden gik det mig utrolig meget på at min familie (Forældre) valgte mig fra og jeg har stået mange gange som et kæmpe ?

Efter sidste weekend og en uge hvor der var en masse følelser på spil gik det op for mig at det er IKKE værd at bruge mere krudt på folk som IKKE vil en mere.. Og hold nu op hvor var det på en måde mærkeligt men også rart og få det ud af kroppen. Hvorfor bruge tid på og tænke på folk som ikke vil en mere ja helt ærlig så er det IKKE det værd.

På facebook har jeg skrevet:

At blive valgt fra er aldrig rart men så bliver man stærk i en fart

Hvor er det egentlig sandt.

Jeg er SUPER glad for jeg kommer ud med alt det her og det letter virkelig Utrolig meget på mig og jeg bruger tid på mig selv men også at gøre noget godt for mig selv som jeg aldrig har kunne før.

WOW igen kommer jeg ud med mine tanker/følelser og hold nu op hvor var det SUPER Skønt. Lige nu sidder jeg og bliver en smule rørt og hvorfor kan jeg ikke rigtig svare på måske fordi jeg har været Helt inde og pille ved nogle ting som har fyldt hos mig.

Nu vil  jeg ud og gå en lille gå tur og få noget frisk luft og så skal der bare slappes af og nyde at nu er julegaverne i hus og det er kun små ting som mangler så er vi klar til Jul.

Masser af Jule Kram

Mette 🙂

 

 

1 kommentar

  • Louise

    Hvor er det godt skrevet Mette og du har i den grad noget og være Stolt af.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beslutningen står Fast