Minderne der er værd at tænke tilbage på

Det gør ondt at miste

Halløj På Bloggen 🙂

Så bankede Tirsdagen på døren og der slappes Totalt af.

img_92701

I går skrev jeg her på Bloggen om nogle af mine minder som virkelig gør mig MEGA Glad men også en beslutning som både var nem men også hård.

Blog Indlægget fra i går kan læses her :

Minderne der er værd at tænke tilbage på

Tilbage i 2004 mistede jeg som sagt Min farfar og det kom som et chok da vi godt vidste han var syg men lige pludselig var det slut og hold nu op hvor var det hårdt og Uvirkeligt.

Jeg har ALTID været meget sammen med min Farmor og Farfar da de var de eneste bedsteforældre vi havde og jeg har ALTID været MEGET tæt med min Farmor.

Da Min Farfar døde var jeg stort set hos min farmor Hver dag da vi boede meget tæt på hinanden og hun havde det virkelig skidt så jeg kunne ikke rigtig holde til at hun skulle sidde der alene.

Nogle ville syntes det var for meget og andre ville sige at det var godt men jeg tænkte ikke over hvad andre sagde eller tænkte for jeg havde kun 1 ting i mit hoved det var at hun skulle ikke føle sig alene.

Jeg møder så efter nogle måneder Kenneth og jeg kunne bare mærke at det var ham som jeg havde ledt efter og han falder rigtig godt i hak med min Farmor hvilket betød/betyder RIGTIG Meget for mig og hver gang han var på weekend hos mig så var vi hos hende om fredagen hvor vi hyggede os alle sammen.

Da det bliver mere og mere seriøst i forholdet og for dyrt med at tage toget hver weekend beslutter jeg mig for at flytte til Odense og jeg kunne inde i mig selv mærke at det var rigtigt og det var nu.

Der var ´bare´ lige et MEN og det var at jeg skulle fortælle min farmor det og det gjorde MEGA avs for jeg vidste det ville gøre ondt.

Men jeg havde brug for at starte på en frisk og komme Lang væk for det hele (forældre problemer) og så kunne jeg komme hjem på weekend besøg når det nu var.

Den dag i dag er vi stadig rigtig meget knyttet til hinanden og vi snakker meget sammen i tlf og det med at ses prøver vi på at gøre 1 gang i mdr ca selvom nogle mdr har det ikke altid kunne lade sig gøre.

Den dag i dag kan jeg godt tage mig selv i at blive ked af det når jeg tænker fremad da hun nu er ved at være godt oppe i årene og desværre har vi jo ikke folk her for evigt.

Jeg ved godt man IKKE skal tage sorgerne på forskud men det kan man altså desværre ikke lade være med.

Jeg er bare glad for at jeg har hende og jeg NYDER hvert minut når vi er sammen.

Puha jeg sidder her med en KÆMPE klump i halsen for det kom liiiige lidt tæt på men helt ærlig det skal ud og der skal sættes ord på for jeg ved at det bliver godt igen.

Det gør ondt at miste dem man holder af men de bliver jo ALDRIG Glemt UANSET hvad.

Nå men i morgen bliver der ikke noget blog indlæg da jeg har nogle ting jeg skal have ordnet (gå tur, rengøring og tøjvask)

Nu vil jeg slappe lidt af til en film og nyde Tirsdagen.

Rigtig God Tirsdag derude.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minderne der er værd at tænke tilbage på