Er det mon ferie for mig?

Usikkerheden der gør ondt

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Onsdag igen og i morgen er det veje dag (vægten)

img_59761

Så blev det tid til at skrive lidt på Bloggen igen da jeg ikke fik skrevet i går.

I går var en TOTAL mærkelig dag og der blev kørt rundt med følelserne og det var virkelig ikke rart eller sjovt.

Dagen startede med at jeg gik en Formiddag/Middags gå tur sammen med Carlo som jeg gør hver dag og i går blev der gået tur i Regnvejr og selvom det ikke var sjovt ja så blev det gjort.

Før i tiden gik jeg IKKE ud i regnvejret men nu hvor jeg går med Carlo gør jeg det gerne medmindre det virkelig står ned.

Men da vi er ved at være hjemme blev vi forfulgt af en fyr og i starten tænkte jeg ikke over det da det lignede han ventede på en Men det gjorde han så ikke da han fulgte efter og holdte øje med mig.

Da jeg er kommet ind af døren cyklede han ude på vores parkeringsplads og jeg kunne se han kiggede til højre og venstre.

Jeg syntes det var vildt klamt og jeg blev en smule bange og MEGA Usikker.

Nu har jeg prøvet hvor jeg før er blevet forfulgt da jeg gik i skoven sidste år og jeg holdte mig i en LANG periode væk fra skoven og jeg gik andre veje i stedet.

Men i dag valgte jeg at gå den tur som jeg plejer selvom jeg i går IKKE havde mod på det ja så gjorde jeg det alligevel.

Det er MEGA træls når sådan noget det sker for jeg HADER virkelig den usikkerhed jeg får og jeg har været bange for hvad jeg skulle igennem igen.

I morgen kalder vægten og det er jeg spændt på hvad den siger til det hele om den siger JUBII eller ØV.

Jeg kan kun sige at jeg gør mit bedste HVER dag og ja så kan jeg ikke gøre mere ved det.

Jeg skal tabe mig MEN nu kan jeg NYDE mine dage i stedet for og bare at sidde og falde ind i mig selv som jeg gjorde før i tiden hvor jeg sad i sofaen med bærbaren HELE dagen.

Jeg sætter virkelig stor pris på at have Carlo her for igen jeg får mig rørt noget mere end hvad jeg plejer da vi går Kenneth i møde når han har fri plus vi går en lille lille tur inden vi skal sove PLUS vi går Formiddag/Middag og efter spise tid.

Det er med at NYDE HVER dag og det gør jeg også

Nu kalder en aften gå tur sammen med Kenneth og søde lille Carlo.

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det mon ferie for mig?