Hvordan går det egentlig med Mette i dag...?

Vilje og Selvtillid

Halløj 🙂

Jeg høre tit fra folk at de gad godt og have den viljestyrke som jeg har mig hvor jeg siger tilbage

” Hvor der er vilje er der vej”

img_2068

Før i tiden havde jeg INGEN selvtillid og jeg vidste faktisk ikke hvad det egentligt var. Jeg følte alt hvad jeg gjorde var forkert da jeg tit fik det af vide og Av hvor gjorde det bare ondt hver gang. I 2006 vælger jeg og flytte til Fyn hvor jeg ser dette som en ny start i Mettes Liv og komme væk fra alt det gamle og kun og se fremad. 2008 begynder jeg og tage en HG (Handelsskolens Grunduddannelse) og Bang Mettes selvtillid vokser og vokser da jeg får gode karakter som jeg IKKE fik i folkeskolen. Jeg glemmer aldrig den dag jeg fik mit første 12 tal jamen jeg var jo ikke til og pille ned.

Der var dog nogle bump på vejen som gjorde nogle års kaos i mit hoved. Efter jeg har fået bearbejdet mange af de ting og blevet bedre til og håndtere er jeg igen TOTAL på Toppen og hvis jeg skal være ærlig har jeg ALDRIG haft det bedre som jeg har nu.

Min selvtillid vokser mere og mere fordi jeg den dag i dag får de skulderklap for det super gode stykke arbejde jeg gør hver dag. Jeg er i den grad blevet en MEGET mere stærk person Takket være de folk jeg har omkring mig.

Min viljestyrke er også vokset Utrolig meget og hvor der er noget inde i mig som siger ” Mette der er ikke nogen der skal få dig ned med nakken” Jeg har fuldstændigt styr på mine ting nu.

Jeg havde altid troet at det var mig som skulle sige til folk hvor der er vilje er der vej da jeg altid selv har hørt den fra andre.

Mine gå ture gør at jeg kommer lidt væk hjemme fra  i stedet for og sidde stille på sofaen hver dag og bare glor film. Efter som min viljestyrke vokser så bliver gå ture også længere og længere.

Så mit ærlige svar til jer som gerne ville have den viljestyrke så skal i tro på jer selv for jeg har vidst bevidst at den findes og den skal nok komme.

Masser af Krammer Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan går det egentlig med Mette i dag...?