En Mette som ser Fremad.

Hvorfor se det på den måde

Halløj 😉

Så blev det onsdag og nu er der KUN 3 dage til Jule aften og min juleglæde er rigtig kommet frem igen ENDELIG

I dag har været en god dag og jeg har gået med et SMIL på læben.

img_26391

Jeg havde i dag en oplevelse som jeg MEGET gerne ville tage op herinde for det var ikke særlig rart.

Jeg skulle til noget møde kl 9 hvor jeg er i aktivering og det sluttede kl 10.30 så jeg ville gå rundt ned i byen og kigge lidt da jeg skulle vente til kl 14 da jeg skulle til møde med min Mentor. Jeg har i dag min ”Spis Mindre dag” og jeg ved godt jeg skal på vægten i morgen og det ikke ser særlig godt ud. MEN jeg begyndte og få det små skidt og min mave var sulten så den virkelig knurrede så jeg vælger og gå på Mac D for og ville have lidt mad.

Og ja jeg ved godt det ikke er smart når jeg skal på vægten i morgen MEN

Da jeg står i køen får jeg øje på en dame og hun smiler til mig i mens hun kigger på mig ligesom hvad laver du her agtigt. Jeg fik MEGA dårlig samvittighed og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre. Men jeg ender med og blive stående for hun ved ikke at jeg på det tidspunkt havde gået 5 km og hvordan min dag ellers ville være. Jeg fik et sted og sidde mig og så sidder der en anden dame og kigger på mig IGEN og lige der ja så mistede jeg virkelig lysten til og spise det men jeg havde det ikke godt og endte med at spise to Cleese Burger og de smagte slet ikke godt.

Jeg ved godt at min vægt den kalder på mig i morgen og det ikke ser særlig godt ud MEN jeg havde som sagt på det tidspunkt gået 5 km

Lige nu ser min motion sådan her ud:

img_26381

Her om lidt skal jeg ud og gå igen og ja der kommer nok mellem 5-8 km mere på.

Det kan godt være jeg er blevet en mere offentlig person pga. min Gruppe/Side på Facebook og nu denne Blog men hvorfor er det lige folk skal være sådan?? Ja jeg fatter det virkeligt ikke men det skal jeg nok heller ikke.

Jeg har oplevet dette nogen gange og blive kigget på og hvorfor skal jeg ikke have lov til det? De tænker bare ikke over at jeg spiste 2 små burgere men hvor de fik ja sodavand, burger og pomfrits.

Da jeg gik ud af døren sagde jeg til mig selv okay jeg kommer da i det mindste til at gå en lang tur senere mon de gør det samme???

Nu her om lidt kalder en tur i Bilka for at få købt det sidste ind til Jul og ihhh hvor jeg glæder mig for nu er der ikke længe til mere.

Nu kalder sofaen lige til et afsnit af Nissebanden på Grønland inden jeg ud at gå igen.

Igen i dag har jeg valgt og ligge mine gå ture sammen og jeg er da spændt på at se hvad det ender med i km

Kan i have en Rigtig god onsdag aften

Kram

Mette 🙂

 

1 kommentar

  • Marianne Boldt

    Hej søde Mette.
    Ja de er måske medlem af din gruppe eller har set dig og din blog eller hvad ved jeg. Tror ikke du kan undgå det nu du er et kendt ansigt. Tror nu ikke de mener noget ondt med det. Er nok bare nysgerrige og måske tør de ikke sige hejsa. Spis du bare i ro og mag. Man skal falde lidt i engang imellem. Vi lever jo 😂 Dejlig aften til dig 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Mette som ser Fremad.