Alkoholens Udfordringer……!

Hvorfor bruger jeg …?

Halløjsa 🙂

Da jeg startede det her med og skulle tabe mig havde jeg Aldrig troet jeg skulle blotte mig foran fremmed mennesker som jeg gør den dag i dag. Før i tiden var jeg en MEGET genert pige og holdte mig gerne for mig selv og var ikke den som lige fortalte gud og hver mand Alt. Men efter jeg er blevet ældre og jeg har fundet ud af det hjælper virkelig og komme ud med mine tanker/følelser.

Men hvad for Sociale midier bruger jeg?

Jeg startede med og lave denne gruppe Mette´s Forandring tilbage i Januar Måned 2015 hvor jeg skulle bruge den som en form for dagbog. Altså komme ud med mine tanker og skrive omkring min Vægt/Motion overfor dem som jeg var venner med privat på facebook. Men efterhånden voksede gruppen og jeg har været oppe på over 5000 følger som fulgte mig om min op/ned ture.

Gruppen har virkelig været en Kæmpe Støtte for mig.

img_1677

Når jeg er ude og gå bruger jeg virkelig meget min Snapchat hvor jeg både tager billeder men også laver små videoer fra min tur. Men det er ikke kun mine gå ture det kan være et fjolle billede eller en lille video hvor jeg danser rundt i stuen. Jeg får tit af vide fra folk som følger mig på snapchat at de bliver i godt humør af mine snap men det også motivere til og gå en tur.

img_1675

mettesforandring siden inde på facebook lavede jeg i forbindelse med denne blog hvor jeg hver gang laver et Blog indlæg bliver den delt på siden. Det kan også godt være jeg skriver en lille hilsen. Siden er for Alle og ikke nogen bestemte da den er offentligt. Havde set flere gjorde det så tænkte jeg jamen jeg kan jo kun prøve.

img_1676

Min instagram har jeg ikke altid været godt til og bruge men jeg er kommet stærkt med igen.

img_1678

Hvorfor har jeg valgt og bruge de sociale midier?

Jeg har valgt og bruge dem for og komme ud med mit budskab nemlig det med at man ikke skal være flov over og se ud som man gør men også tro på sig selv. Jeg har ikke været god til og tro på mig selv Men efter jeg er begyndt og tro på mig selv kommer jeg hver dag længere og længere. 

HUSK: TRO PÅ DIG SELV SÅ KOMMER DU LANGT 🙂

Kæmpe Krammer Mette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alkoholens Udfordringer……!