Juleaften i går men hvorfor er den anderledes i år?

Det var den Jul

Halløj 🙂

Så blev det Sørme 2 Juledag og den skal bare NYDES herhjemme med en lille Mini Julefrokost.

img_2772

Som sagt har min december måneden kørt op og ned og jeg mistede min julestemning TOTALT men den kom igen og det var en MEGA hyggelig Juleaften

Her er lidt Stemnings billeder fra Min juleaften:

img_2792

I går stod den bare på TOTALT sofa hygge herhjemme og der blev endda sovet Længe hvilket er MEGET Lang tid siden så det blev Virkelig nydt i Fulde drag.

Var dog lige ude og gå en lille tur for at få lidt frisk luft hvilket var skønt ellers stod den på at gå rundt herhjemme.

I dag har vi herhjemme holdt en lille mini julefrokost med lidt rugbrød , pålæg og fisk dog ikke sild for mit vedkommende da det ikke er mig. I dag fik jeg Kippers, Torskerogn, æg/rejer, Flæskesteg m rødkål , hjemmelavet leverpostej, Hjemmelavet skinkesalat, Sylte m rødkål.

Det var det som jeg fik i dag og det skal lige siges at nogle af mine madder var i kvarte og noget uden brød.

Lige et Stemnings Billede fra i dag :

img_2793

MEN når det så er sagt vil jeg gerne være ærlig og sige at alt det mad har været for meget for mig og jeg glæder mig til en normal hver dag igen.

I går var jeg ude og gå en tur ellers gik jeg rundt herhjemme og der kom da også lige en dans på stuegulvet.

I dag efter vi havde siddet og spist kunne jeg godt mærke jeg skulle ud og have lidt frisk luft og det endte med vi gik ned til fårene og ænderne for at fodre dem hvilket virkelig var dejligt at komme ud.

Stemnings video nede ved ænderne:

Selvom det blæste helt vildt og regnede ja så slog det Ikke mig ud. For da det haglede helt vildt ja så gik vi i læ da det gjorde ondt på benene og vi havde vinden i ryggen

De næste par dage hvor manden skal arbejde står den på og få sendt nogle ansøgninger da jeg kan se der kommer flere spændende stillinger jeg kan søge.

Men der skal da også nydes nogle gå ture igen og så skal der nok også tages et par danse herhjemme på stuegulvet og ja bare få pulsen op.

Jeg skal bare nyde at være Mette og gøre det jeg kan lide og få styr på nogle ting

Nå men nu kan jeg mærke jeg skal op og gå lidt rundt da jeg ikke rigtig tør at gå udenfor da det Virkelig blæser for VILDT.

Rigtig God 2 Juledag derude til jer alle sammen.

Masser af Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften i går men hvorfor er den anderledes i år?