En Mette som er i højt humør i dag

Hvordan kan jeg være tilfreds?

Halløjsa 🙂

Jubiii så blev det Torsdag og mit humør er i TOTAL TOP.

img_3067

Her til morgen da jeg var ude og gå sammen med min mand havde vi en KANON god snak omkring det her med mit vægttab og hvad det egentlig har gjort for mig men også for os som par.

Før i tiden havde jeg Rigtig mange ting i mit hoved og det fyldte mere og mere og nogen kunne ikke acceptere mig som jeg var. Det skabte en del problemer og jeg røg mere og mere ned og jeg gik og følte jeg ikke havde nogen venner. Jeg blev mere og mere bitter og var ikke så god til at komme ud med mine ting og det skabte noget ballade og kaos. Dengang hvor det fyldte ALT for MEGET ja hvad gjorde Mette hun åd og åd gerne flere poser chips i ugen og alt andet.

Jeg prøvede virkelig og gøre ALT for at det skulle blive godt men hver gang blev jeg ramt af nederlag og det gjorde SÅ MEGA MEGET ONDT.

Hver gang jeg skulle prøve at tabe mig kom der som regel altid noget i vejen og jeg fik en knæk hver gang.

Mange har valgt mig fra pga. jeg har haft en del og bokse med min fortid og det har gjort HAMMER ondt.

Da jeg i 2006 flyttede fra Esbjerg til Odense var det for at komme væk og starte på en FRISK men sådan blev det ikke heller desværre. Min friskhed er egentlig først startet efter jeg gik i gang med denne Forandring og det er den fordi nu har jeg fundet mig selv men også blevet MEGET MERE selvstændig og står ved det som jeg mener.

Når jeg får spørgsmål fra folk i dag ang. mit vægttab om det ikke går lidt langsomt siger jeg ALTID nej det gør det ikke.

Mit vægttab det går RIGTIG godt og det gør det fordi jeg har ALDRIG NOGENSINDE kunne holde den som jeg gør nu.

I starten da jeg begyndte Mette´s Forandring var jeg tit bange for at det skulle gå galt og folk ville pege fingere af mig fordi det er det jeg har været vant til.

For mig handler det IKKE kun om at tabe mig men at hele Mette er med og IKKE kun halvdelen af mig.

Før i tiden åd jeg en masse chips og slik men jeg fik mig ikke rørt og det var det som gik galt. I dag hvis jeg spiser det jamen så går jeg en tur bagefter og gerne lidt længere dagen efter.

Lige nu har jeg valgt og få renset ud og det jeg med tiden hjælper med mit vægttab også for jo mere jeg får ud jo bedre går det faktisk.

Vejen til godt vægttab for mig er at jeg er 100 % med og jeg er mig selv hele vejen men også at jeg kommer ud med mine tanker/følelser

Jeg taber mig langsom hvor nogle kan det ikke gå for langsom men jeg har prøvet og kæmpe mig til vægttab og tog det hele på igen + 5 kg hvilket IKKE skal ske igen.

Havde jeg vidst at det her var vejen havde jeg også gjort det for LANG tid siden.

På Søndag bliver en hård dag for mig for der kommer en masse følelser i spil og det er endda de hårde af dem og jeg ved godt jeg ikke skal male fanden på væggen allerede nu men det er altså over en 10 år periode hvor jeg blev slidt mere og mere ned. Derfor glæder jeg som en SINDSYG til og få det UD

I dag kaldte vægten og det var som altid spændende.

Den 1/1-17 sagde vægten

115,4 kg (MINUS 13,4 kg)

Sidste Torsdag 5/1-17 sagde vægten 113,2 kg MINUS 15,6 kg ALT I ALT

I dag sagde vægten

MINUS 200 g

Og nu siger vægten 113 kg I ALT

Samlet Vægttab på

MINUS 15,8 kg

WOW Jeg er bare SÅÅÅÅ STOLT over at jeg virkelig kan holde min vægt nu hvilket jeg ALDRIG har kunne før

Billedet her er taget i dag 12/1-17:

img_3063

Det er SÅÅÅÅ vildt hvor langt jeg er nået i det her forløb og jeg er Virkelig bare SÅÅ LYKKELIG

Derfor jubler jeg MEGET tid og fortæller hvor stolt jeg er over den som jeg er blevet for nu er jeg den Mette som jeg har ville være i Mange år og jeg inderst inde har været.

JEG ER STOLT FOR JEG HAR NOGET OG VÆRE STOLT OVER

Wow der blev da godt nok lige sat ord på i den Grad Sådan der Mette

Nu vil jeg bare nyde og være Mette

Masser af Kram

Mette 🙂

1 kommentar

  • Kenneth

    Vil da lige give dig en lille kommentar med på din rejse …. det er som jeg har sagt før fantastisk dejligt at følge dit store fremskridt og jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne når jeg ser dig Idag både psykisk og fysisk det er bare så dejligt … noget andet er at du er bare blevet god til at fokusere på det positive og glemme alt de negative eller bearbejde det til det positive og det er bare mega fremskridt er så stolt af dig … kan bare ikke være mere stolt …. fortsæt med den indstilling og du vil kunne opnå alt det du har lyst til og ønsker i denne verden …. alt held og lykke fremover

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Mette som er i højt humør i dag