En God Afslutning

Hvorfor skal det være sådan…?

Halløjsa 🙂 

Så blev det igen mandag og i dag vil jeg gerne have lov til og lette mit hjerte lidt overfor jer som sidder og læser denne Blog.

img_1562

Nu har jeg været i gang et stykke tid det her med og tabe mig og det har IKKE altid været lige nemt og komme igennem. Nu har jeg prøvet det her mange gange med og tabe mig og hvor det ikke har lykkedes for mig da jeg ikke altid har fået støtte omkring det men hvor jeg Tit har hørt den her ” Mon du nu kan holde den” Og det er ikke lige frem den største Motivation. Men efter jeg for alvor er startet op igen oplever jeg tit det med at folk ikke er særlig søde ved hinanden og for nogen rammer det hårde end andre nemlig mig selv. Sidste år i sommerferien havde jeg på 1 uges ferie taget hele 5 kg på og hvad jeg ikke fik med af kommentar på vejen var ikke små ting men også fordi jeg ikke havde det godt i forvejen da jeg ikke var helt ovenpå med det stress jeg havde været ude for nogle mdr. forinden. Siden den dag har jeg et motto der siger ” Misundelse er en GRIM tingAlle kan tabe sig det handler kun om vilje men også i den gang noget støtte. Det som jeg giver igen er også det jeg får tilbage.

img_1561

Nu er den første weekend gået hvor jeg IKKE har rørt Chips eller Slik det var da lidt underligt men ikke svært for jeg har ikke lyst til og skal gå på vægten om Mandagen da den de sidste Mandage har sagt næsten + 2 kg. Jeg har et mål jeg meget gerne ville nå nemlig MINUS 15 kg og det kommer jeg ikke til hvis det skulle fortsætte sådan her.

Men da det nu er Mandag i dag skulle jeg da lige på vægten for og se hvordan det stod til efter en weekend hvor der ikke blev spist de ting

WOW siger jeg bare

MINUS 400 g og så efter en Weekend 

img_1563

Jeg har virkelig Danset rundt i stuen og om ikke så længe kalder en god gå tur som kun kan blive god JUBIIIII

Super god Mandag men også en rigtig god uge til dig som lige har læst dette indlæg.

Rigtig Mange Mandags Kram Mette

 

1 kommentar

  • Ingelise

    Super flot du skal nok tabe dig du har viljen til det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En God Afslutning