Ærlighed kommer man længst med

Nu skal der rettes op

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Torsdag og hold da op nogle dage.

img_70931

De sidste par dage har været nogle hårde nogle af slagsen og jeg har virkelig KÆMPET for at skulle holde mig oppe.

Jeg KÆMPER med mig selv og en MASSE tanker og ja jeg har inderst inde bukket sammen nogle gange her på det sidste og det har virkelig været HÅRDT.

Det næste stykke tid har jeg som sagt valgt at sætte min badevægt lidt på Standby for at liiiige trække vejret en gang.

I Tirsdags var jeg med Kenneth hos lægen og desværre er han blevet sygemeldt med Stress og det gør mig RIGTIG ked af og se ham havde det så skidt.

Så de sidste par dage er der blevet hygget og virkelig blevet Slappet AF selvom der er blevet gået nogle gode km.

Og man kan vidst ROLIGT sige at der er sket noget ved den her forandring og det er at jeg kommer tilbage igen MEN også at nu går jeg gerne i regnvejr uanset hvad for igen skal jeg hygge mig med noget Usundt ja så kræver det virkelig noget dagen efter.

I går ja der regnede det Helt VILDT og det Stod bare NED men nej nej Mette her skulle bare UD og jeg var virkelig GENNEMBLØDT da vi kom hjem

Stemning billeder fra gå turen i går:

img_70811

img_70721

Der findes IKKE dårlige undskyldninger for at komme ud at gå men der findes gode løsninger på det i stedet

som i kan se på billedet her:

img_70461

Det har jeg valgt at sige til mig selv at det er okay for jeg skal nok komme tilbage igen på vægten.

I aften skal der laves en madplan så jeg kan få vendt til en lidt mere sundere livsstil og det glæder jeg mig til.

I dag har jeg været en tur forbi lægen for at få svar på mine blodprøver og heldigvis så ALT bare Rigtig FINT ud så jeg er MEGA LETTET.

Planen er stadig at der skal NYDES nogle gode og LANGE gå ture og ALLE Ugens dage  Uanset hvordan vejret er ude Med mindre det virkelig vælter ned.

Jeg har de næste par dage lagt mig en plan med Motionen da jeg kan mærke at jeg bare vil rigtig i gang igen.

I morgen Fredag  kalder en Rigtig God og LANG tur sammen med Carlo plus vi skal have handlet ind til weekenden af mad og der kræver igen nogle km.

 Her på Lørdag når Kenneth skal en tur forbi frisøren har vi valgt at tage  bussen der ud MEN vi har valgt at Hjem og den tur kommer nok over de 11 km og måske mere.

Jeg har virkelig flere gange i den uge her bare tænkt hvor kunne det være fedt og bare trække stikket ud og ja bare være på en øde ø uden nogen som helst ja det kunne virkelig være skønt.

Alt det her stress og sygdom det fylder Rigtig meget herhjemme og ja det skal tages alvorligt men NØJ  hvor jeg er dog TRÆT af det her.

Så ja det fylder meget her på Bloggen netop fordi at det er her jeg komme ud med mine tanker og nej det er IKKE for at få medlidenhed.

Når det her bremser mit vægttab er det altså fordi der er noget galt og nej jeg kan heller ikke overskue det og derfor har jeg også sagt STOP nu til at hygge mig for MEGET.

Det er faktisk MEGET Store ord fra Min Mund da jeg ALDRIG ALDRIG nogensinde har kunne sige STOP før så tro mig det er jeg lige nu RIGTIG STOLT Af.

Dette indlæg virker måske lidt forvirrende men jeg var i går begyndt at skrive til Bloggen men til sidst var jeg SÅÅ træt at jeg måtte stoppe og gå i seng.

Mit hoved lige nu er noget rod og jeg køre lidt rundt i det men igen så skal de tanker bare UD så jeg kan komme videre og jeg kan fortsætte det gode arbejde som jeg havde fået gang i før ferien.

Nu glæder jeg mig bare til at få lavet en plan over Min Mad Og Min Motion for det næste stykke tid så jeg kan komme tilbage igen.

Nu glæder jeg mig til at se fremad og kunne give den MAX GAS og tænke på det som gør mig glad nemlig Min Nye Livstilsændring.

Masser af KÆMPE Krammer

 Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærlighed kommer man længst med