Jeg er IKKE Perfekt MEN jeg gør mit bedste!

En Meget Lettet Mette

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Fredag og Weekend.

img_71721

Den sidste par dage er der virkelig sat ord på mine tanker og følelser her på Bloggen og hvor er det altså rart at kunne få dem UD.

Før jeg flyttede hjemmefra holdte jeg som sagt mange ting inde og jeg græd tit mig selv i søvne da jeg ikke rigtig havde nogle at snakke med.

Da jeg som 19 årig fik min egen lejlighed og jeg skulle flyttede hjemme var virkelig IKKE sjovt da jeg havde det MEGET svært da familien var blevet splittet efter mine forældres skilsmisse og jeg blev skubbet til side.

Jeg lukkede mig meget inde i mig selv og det endte med at jeg gik TOTALT ned med flaget og jeg lå i min seng HELE dagen og jeg sov og sov.

Ingen opdagede at jeg faktisk havde det RIGTIG Skidt.

Hver gang jeg har prøvet at få nogle nye veninder så falder de som regel fra hvis jeg får en lille nedtur (som jeg desværre får i ny og næ)  også selvom det IKKE er noget jeg selv kan gøre for.

Så hellere undvære og være alene selvom det er hårdt at tænke sådan men jeg er træt af og blive svigtet.

Jeg har nogle Rigtig søde veninder som også har sit at se til MEN jeg ved at de er der når jeg har brug for dem uanset hvad.

Jeg er til tider en Meget Usikker pige og jeg er rigtig bange for hvad andre folk tænker om mig og det er virkelig IKKE sjovt at have det sådan da jeg er bange for at fejle.

Men det skal nok blive bedre med tiden da jeg virkelig arbejder med mig selv så det IKKE rammer mig som det gør nu.

Jeg deler Rigtig mange billeder og videoer og det gør jeg fordi at jeg er PISSE STOLT af det som jeg gør og fordi jeg kan fortsætte hvilket jeg ALDRIG NOGENSINDE har kunne gøre før.

Det her med at føle sig lækker har jeg ALDRIG kunne og det med billeder ja der gemte jeg mig for jeg skulle ikke med på billeder hvor jeg i dag tager billeder og laver videoer som jeg både deler på Facebook, Snapchat og Instagram.

OG så er det jo bare SKØNT at kunne vise hvor Glad og STOLT jeg er med min forandring.

Der findes IKKE noget bedre når folk kommentere det som jeg deler for der er IKKE noget bedre end at få ROS og det er netop fordi jeg stort set ALDRIG rigtig har fået det ros og skal jeg være helt ærlig så nyder alle da at få et skulderklap når man gør noget godt.

Wow hvor var det dog skønt at kunne få de her tanker/følelser ud.

For at snakke om noget andet så står den i morgen på en LANG og god gå tur da vi skal besøge Min svigerinde, Svoger og Nevø.

Her fra hvor vi bor og ud til dem der er ca 10-11 km MEN vi skal IKKE kun gå derud vi skal sørme også gå hjem igen.

Så i morgen tager vi lige en Kerteminde gå tur (22 km) Dog lige med et par timers pause.

Nå men nu vil jeg smække benene op og slappe lidt af inden det er senge tid og glæde mig til i morgen med besøg og de gode km.

Tusind tak fordi du læste med på Bloggen i dag 🙂

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er IKKE Perfekt MEN jeg gør mit bedste!