Motivationen som Topper i STOR Stil

At kunne stå ved hvad man vil

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Tirsdag og WOW sikke et vejr i dag.

img_83631

Som i kunne læse på her på Bloggen i går (link herunder) Ja så blev der virkelig givet den MAX GAS.

https://mettesforandring.dk/2017/11/06/motivationen-som-topper-i-stor-stil/

Det var SÅÅ KANON en dag i går og det er bare SÅÅÅ SKØNT at jeg virkelig har lysten til at gå derud af og ja bare blive ved.

Nu var det jo IKKE kun km at jeg ville slå i går nej det var jo også Mine skridt som jeg lige ville slå og lave en NY Rekord.

Min gamle rekord i skridt på 1 dag hed d 23 September 2017 :

 43.344 Skridt

Min dag i går med skridt så sådan her ud:

img_83621

Så i går der blev det til hele to Nye Rekorder som jeg er MEGA MEGA STOLTE af og hvor er det FEDT at jeg kan sige til mig selv at nu gør du det!! Og at jeg også gør det.

Det er virkelig SUPER MEGA MEGA LÆKKERT at jeg virkelig gør ALT for at det her skal lykkedes med vægten men at jeg også kan Nyde det her med at være Mette.

Det er Skønt at jeg har fundet min egen måde at kunne gøre det her på men også at kunne sætte mig de her små mål som jeg gør hen af vejen.

Nu hvor jeg har taget den beslutning med vægten og jeg har sat mig det her Mål så kan jeg mærke inde i mig selv at jeg bare VIL DET HER med vægten og jeg vil gøre ALT for at jeg kommer i Mål til December.

https://mettesforandring.dk/2017/10/30/saa-er-den-store-beslutning-hermed-taget/

Jeg ved godt at jeg nogle gange gentager mig selv her på Bloggen og det er bare fordi jeg er SÅÅ STOLT og GLAD over at jeg er kommet hertil hvor jeg er lige nu og fordi jeg bliver ved selvom der er bump med på turen.

Jeg kan tit tage mig selv i at se/tænke mig tilbage i tiden og hvad for en Mette jeg var den gang og Rigtig mange gange bliver jeg ked af det fordi jeg mærker de følelser fra dengang hvor jeg var i min helt egen lille lukkede verden.

Men at kunne stå her i dag som den Mette jeg er varmer bare SÅÅÅÅ Inderligt for HOLD NU OP hvor er der godt nok sket en Del og skal jeg være ærlig? Så ELSKER jeg denne forandring for VILDT men også at jeg lært en del om mig selv også.

At kunne stå fast ved ens mening og holdning er TOTALT SEJT men også at IKKE lave om på sig selv fordi andre syntes det nej det skal være fordi at man selv gør!

Dagen i går var virkeligt MEGA SEJT og jeg vil lige sige at vores kroppe var TOTALT smadret efter den LAAAAANGE gå tur.

Men i dag gik det bedre og vi gik op for at hente Lille søde Carlo til en gå tur og dog blev det IKKE til de 10 km Men vi kom ud at gå 7,5 km ca og det var MEGA MEGA SKØNT vejr.

Efter noget frisk luft og lidt at spise i dag var det igen tid til lidt frisk luft og en gå tur for der skulle liiiiige handles nogle små ting ind så det var SUPER Lækkert med nogle flere km.

Så jeg er TOTALT klar til at gå på vægten på Torsdag og så HÅBER jeg RIGTIG MEGET at den siger MINUS.

Nå men jeg vil til at slutte af da jeg er SÅÅÅ Træt og det vare nok ikke så længe før at ole Lukøje kalder på mig.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivationen som Topper i STOR Stil