Drømmen om at kunne blive forældre lever endnu

Målet er sat mon jeg når det?

Halløj På Bloggen 🙂

Jubiiii så blev det Torsdag igen og det er min Veje dag.

img_83691

Wow sikke dog en KANON God og TOP LÆKKER uge.

Der er i den grad blevet hygge med god mad og ja lidt kage er det også blevet til MEN der er i den grad også blevet gået EN DEL KM  i den her uge hvor der virkeligt er blevet givet den MAX GAS.

125,08 km er det blevet til Og 172.118 skridt

Som sagt er det også blevet til to nye rekorder både med Km og med Skridt

I går fik jeg åbnet op omkring det her med børn og at kunne blive en familie og hvis du ikke har læst dette kan du læse det her ved at trykke på linket:

Drømmen om at kunne blive forældre lever endnu

Det er et ømt emne for mig da jeg inderligt ønsker mig at kunne blive Mor og jeg har virkeligt været bange for at det var mig som den var galt med.

Men ALT ser helt fint ud med os begge to i følge sygehuset så det er skønt at tænke på.

Men nu hvor brikkerne er faldt mere på plads og jeg kan mærke en RO inde i kroppen så skal det nok komme og jeg IKKE skal stresse over alt muligt mere.

For at snakke om noget andet så kan jeg virkelig mærke at jeg er helt VILDT Motiveret til at kunne nå mit mål med at komme UNDER de 100 kg og hvor er det bare SÅÅÅÅ SKØNT at kunne mærke den glæde ved at gøre det her for mig selv.

At jeg kan stå her i dag med det vægttab og alle de kg som er smuttet det er virkelig VILDT LÆKKERT MEN MEN at jeg har kunne klare det UDEN nogen former for hjælp det er virkelig MEGA STORT.

Det har virkelig hjulpet mig RIGTIG MEGET at jeg undervejs har sat mig de her små Mål både med vægten men også med Motionen.

Jeg er lige nu SÅÅÅ TÆT på det Mål som jeg har sat mig og jeg kan virkelig mærke at jeg ikke har det store lyst til Alt muligt Usundt.

Så fra i morgen og indtil målet er hjemme vil jeg IKKE spise noget Usundt

Dog lige med en enkelt undtagelse den 18 November da jeg holder en lille julefrokost sammen med hunde vennerne MEN det skal KUN smages og IKKE ædes helt vildt og ja der skal hygges MEN jeg er nød til at holde igen men må godt smage(Slik)

Så i dag havde jeg sådan lyst til en god burger og med fritter til (nu hvor jeg skal holde pause med det usunde) dog kunne jeg ikke spise særlig meget men lækkert var det.

Jeg vil til at kigge i mine DDV kogebøger (De Danske Vægtkonsulenter) så jeg igen kan lave nogle gode og sunde retter som jeg gjorde før i tiden.

Det bliver dog kun weekender som jeg vil lave de retter da jeg har en anden måde som jeg gør i hverdagen men jeg skal nok komme til at dele herinde på Bloggen.

I dag var jeg som sagt på vægten og jeg har virkelig været spændt på hvad den sagde.

I onsdags d 1/11-17 sagde vægten 105,3 kg og det er MINUS 23,5 kg i ALT.

I dag Torsdag 9 November 2017

 Siger Vægten:

104,7 kg

MINUS 600 g

Det Samlede vægttab siger nu i ALT

MINUS 24,1 kg

Hvor er Det bare SÅÅÅÅÅ MEGA FEDT

Nu mangler jeg at tabe 4,8 kg Så er jeg i MÅL

Billedet her er taget her til aften:

img_83731

På bare 7 uger (18/9 – 9/11) har jeg tabt mig hele MINUS 7 kg ud af de 8,1 kg som jeg havde taget på WOW.

Hvor er det bare en SUPER SKØN Følelse lige nu at have i kroppen.

Da jeg så det var 4,8 kg tænkte jeg med det sammen puha kan jeg nå det INDEN den 14/12-17 men efter at have set at jeg har kunne tabe 7 kg på bare 7 uger så kan jeg helt sikkert også godt nå Målet.

JEG VIL OG JEG SKAL.

Rigtig God Torsdag aften

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen om at kunne blive forældre lever endnu