At kunne stå ved hvad man vil

Drømmen om at kunne blive forældre lever endnu

Halløj På Bloggen 🙂

Hold nu op så blev det allerede Onsdag igen.

img_83661

Det er vildt som tiden den bare flyver af sted og at det snart er December måned men også at året snart er Slut og et nyt begynder.

Jeg har i dag valgt og skrive om et emne som er ømt for mig men jeg har virkelig brug for at få det ud.

Den 2 Juli 2017 skrev jeg dette indlæg omkring Mine tanker med børn:

Mine tanker omkring børn

Der har været lidt stille omkring det her med projekt baby da jeg har været nød til at få det lidt på afstand omkring det.

Jeg stressede desværre en del omkring det og HVER gang jeg troede den var der og testen var NEGATIV ja så blev jeg MEGA ked af det og jeg troede desværre ikke det ville lykkedes og helt ærlig sådan skal det bare IKKE være.

Jeg har taget mig selv i nogle gange hvor jeg har tænkt om der er en mening med at jeg IKKE er blevet gravid?

Nu har der også været en del her på det sidste med en masse ting og det har jeg gerne ville have ud af verden før jeg sætter et nyt liv til verden.

Jeg ved at mit barn kommer til at leve Uden en Mormor, Morfar og Moster men jeg har jo selv levet UDEN Min Mormor og Morfar  men igen så har jeg haft det bedste forhold til min Farmor og Farfar.

Det har taget noget tid inde i mig for at acceptere at sådan bliver det her bare og jeg vil faktisk heller IKKE lave om på det sådan som landet ligger nu.

Nu hvor der er gået nogle måneder hvor der har ikke er sket så meget kan jeg mærke at nu er jeg 100 % klar til at prøve igen.

Det lyder måske mærkeligt at jeg siger nu prøver vi igen men jeg vil gerne føle mig mere klar til det og få de ting ud af verden så jeg ikke går og skal spekulere på dette oveni.

Jeg ville ELSKE at kunne få mit eget barn og give det barn SÅÅÅ MEGET Kærlighed ligesom alle andre mødre gør.

Men også at kunne vise verden til ens barn og med det mener jeg at kunne rejse og opleve noget andet end Danmark herhjemme selvom der også er ting herhjemme som Absolut skal SES.

Men mest af ALT at kunne blive en familie med MASSER af kærlighed.

Nu hvor jeg har mit mål i Fokus så er det måske meget godt at sige at nu går vi i gang med projekt BABY.

Mit Store Mål kan du læse om her hvis du ikke har læst det:

https://mettesforandring.dk/2017/10/30/saa-er-den-store-beslutning-hermed-taget/

Jeg vil også være en af dem som kan gå med en barnevogn og kalde sig for MOR.

Mine chancer har før ikke været høje pga min overvægt men nu hvor vægttabet siger MINUS 23,5 kg ja så burde chancerne være bedre selvom jeg stadig vejer for MEGET.

Jeg var på sygehuset sidste år i August måned og jeg blev undersøgt og ALT så fint ud MEN jeg vejede som sagt for meget til at sygehuset ville hjælpe mig.

Lægen på Svendborg sygehus sagde at hvis der IKKE er sket noget og jeg er UNDER en BMI på 34 så går de ind og hjælper MEN jeg vil nu gerne kunne blive gravid på den naturlige måde hvis i forstår (Mon ikke også at i fortrækker det?)

Det gør ondt inde i en når man inderligt ønsker sig at kunne blive familie og det ikke sker men også at få af vide af folk som IKKE kender mig kan udtale sig om at jeg bliver en dårlig mor.

Det er det værste at få af vide og det gør HAMMER ONDT inde i en og modbydeligt at folk kan komme med så Grimme Udtalelser.

Men jeg ved at jeg bliver en Super God og Omsorgsfuld Mor en dag.

For RIGTIG Mange kan det med børn være en hård kamp og det er virkelig IKKE sjovt når ens ønske er højt og det kan være svært at tænke på andet.

Nu vil jeg som sagt Fokusere på mit vægttab og alt muligt andet godt for at flytte fokusset et andet sted hen og ja så skal den nok være der lige pludselig.

Tusind tak fordi at du ville læse dette indlæg Hvor der virkeligt blev sat ord på omkring det her med barn/børn og de følelser/tanker omkring det.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

1 kommentar

 • Først og fremmest: hvor er du bare SEJ. Det er godt nok et flot vægttab. Og hvor er det dejligt, at du igen føler dig klar til projekt baby.
  Jeg kender så godt den nedslåede følelse man får, når endnu en graviditetstest er negativ. Det er så hårdt.
  Jeg ønsker dig alt det bedste, og håber snart du få de to magiske streger.
  Vh Anne
  http://Www.altogintet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At kunne stå ved hvad man vil