Lige Ved Og Næsten?

Mon der er noget at fejre i Morgen?

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Onsdag og i aften står den på Linse´s Talkshow

img_86701

Så blev det som sagt Onsdag og i morgen kalder vægten på mig og jeg er MEGA MEGA SPÆNDT på og se om jeg har kunne holde mit løfte med at få den ned på den ned UNDER de 100 kg.

Jeg håber virkeligt at min STØRSTE Drøm vil gå i opfyldelse for det vil virkelig betyde UTROLIG Meget for Mig.

I går valgte jeg at Bloggen skulle have en “Fridag” og i stedet blev det købt lidt julegaver og så blev der også lidt købt et juletræ(Som vi pyntede i går aftes)

Jeg ELSKER Julen og nu hvor vi har pladsen til det ja så skal vi have et juletræ:

img_86721

Her til formiddag står den på en god gå tur sammen med Carlo og Kenneth samt hundevennerne og hvor var det skønt med noget Frisk luft og ikke som i går hvor det virkelig stod ned i stænger hvilket ikke var det mest spændende vejr at gå i.

Jeg glæder mig RIGTIG Meget til i aften hvor der skal hygges og helt sikkert grines igennem til Linse´s Talkshow og ja jeg har glædet mig lige siden jeg fik billetten i gave i Marts måned.

Så vi har taget en beslutning at gå derind men også at gå hjem igen for at liiiiige give den en sidste skalle inden i morgen med vægten.

Jeg håber virkelig at jeg i morgen kan sidde og fejre et glas Asti eller to i morgen aften Så jeg håber det virkelig at det sker.

Nu har jeg drømt om det her siden jeg startede og nu kan jeg stå her i morgen med at det måske går i opfyldelse og hvor er det bare en TOTAL Fed Følelse.

For præcis 1 år siden i dag skrev jeg dette her på Bloggen:

Top Motiveret i går men hvad er der sket i dag……?

Det er vildt at jeg har kunne holde min Motivation og skal jeg være helt ærlig så havde jeg troet at jeg ville stå her i dag med SÅ FLOT et vægttab som jeg gør.

Jeg er SÅÅ GLAD/STOLT over at jeg tog denne beslutning MEN at jeg også har GENNEMFØRT Det.

Nå men nu vil jeg til at gøre mig klar så vi kan komme ud at gå med Carlo.

Rigtig God Onsdag

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige Ved Og Næsten?