Det gør Ondt og jeg er Flov

Når Mit selvværd har en Stor Betydning?

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Onsdag igen og i morgen er det Veje dag.

img_89711

I går skrev jeg her på Bloggen om noget som er MEGET grænseoverskridende for mig og det er stadig et MEGET ømt emne for mig.

Blog indlægget fra i går kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2017/12/12/det-goer-ondt-og-jeg-er-flov/

Den var IKKE med et smil på læben da jeg skrev dette nej det var med en KÆMPE klump i halsen fordi det påvirker mig en del.

Men hvor er det virkelig VILDT at jeg har fået så Meget respons for det indlæg både fra folk som jeg kender og Ikke kender.

Jeg er Meget Åben og Ærlig og det har jeg det rigtig godt med for så kommer det ud selvom det gør ondt nogle gange når jeg sidder og skriver det.

For mig hjælper det at få det ud på skrift eller jeg siger det højt for jo mere jeg går og gemmer på det jo mere ked af det bliver jeg.

Det har givet mig nogle slag i hovedet når jeg har været åben og ærlig og i starten var det ikke sjovt fordi jeg blev ked af det MEN jeg kan mærke at jeg er blevet mere Stærk og bedre til at lade det gå videre.

Med hensyn til det her med min krop og at jeg ikke er glad for den som den ser ud lige nu har jeg som sagt valgt at prøve at få den strammet op ved egen hjælp da jeg for det første ikke er så meget til de fitness centre og noget andet er også økonomien.

Nu har jeg klaret det her vægttab helt Alene og jeg har lært Utrolig Meget omkring mig selv og ja det ville være endnu en KÆMPE sejr hvis jeg kunne få strammet op ved at lave mine egne øvelser.

Jeg har det faktisk Rigtig godt med at kunne gøre det her alene men også at prøve mig frem.

Den livsstil jeg har fået mig nu er jo en som jeg skal kunne leve med i MANGE år.

Jeg er som sagt en person som gerne ville kunne vise mig selv at jeg godt kan det her og at jeg skal stole noget mere på mig selv.

Igen så har jeg ikke været god til at tro på mig selv før i tiden og nu hvor selvtilliden den bare er i TOP Så skal jeg ENDELIG blive ved med at holde den.

JEG KAN SELV, JEG VIL DET SELV OG JEG GØR DET

Det var det fra Mig i dag nu vil jeg tage en gå tur til IKEA trods at det virkelig står ned i stænger.

I morgen kalder vægten og det er spændende hvad den siger??

Rigtig God Onsdag derude

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør Ondt og jeg er Flov