Min Værste Fjende væk med hende!!

Stilhed kan også være godt

Halløj På Bloggen 🙂

Så er jeg sørme tilbage på Bloggen igen efter der har været lidt Stille.

Det sidste Blog indlæg jeg skrev var den 26 Februar 2020 hvor jeg havde været på vægten.

Det Blog indlæg kan læses her via dette link:

https://mettesforandring.dk/2020/02/26/min-vaerste-fjende-vaek-med-hende/

Nå men jeg har som sagt været lidt stille her på Bloggen da Emil har været hjemme da hans dagplejemor har været syg og ja i mens blev han selv syg med feber, hoste og Snot og ja så blev jeg selv snot forkølet og IKKE helt på dupperne.

Så den har så på at passe og pleje både Emil men også mig selv og overskuddet til at sidde og skrive har ikke lige været der.

Heldigvis er vi friske igen og Emil er i dag i dagpleje så jeg har gået lidt rundt og fået lavet lidt videoer på Instagram, vasket lidt tøj, Støvsuget, vasket gulve og ja nu sidder jeg her og skriver lidt.

Som sagt har den stået på at være der for Emil og give ham omsorg så han bedre kunne blive rask igen for der findes virkelig ikke noget værre at ens barn er syg og ikke rigtigt er på Toppen.

MEN MEN selvom han ikke har været på toppen så stod han en dag og dansede foran fjernsynet og jeg fandt noget musik som han kunne danse til meeeen det var bare ikke lige det han ville.

I mens musikken spillede kom han lige pludselig med kontrolleren til Min Mands PlayStation samt kontrolleren til Just Dance og så tænkte jeg at en sang skader vel ikke lige at danse til.

Men en dans var ikke godkendt for når jeg stoppede så blev han sur og ville høre mere musik så ja han forstår virkelig at sætte sin Mor her i gang men det er da kun skønt.

Men de var ikke kun den ene dag at det var sådan det var også dagen efter og efter igen trods han ikke var på toppen.

Så nej jeg har ikke ligge til den flade ende men holdt mig i gang.

Selvom jeg var små syg valgte jeg alligevel og gå på vægten selvom min krop den skreg efter en masse Usunde ting så holdte jeg fast og gav den ALT hvad jeg kunne.

Onsdag den 26 Februar 2020 sagde vægten 115,7 kg

I Onsdags den 4 Marts sagde vægten 114,8 kg

Så det blev MINUS 900 gram.

Det var virkelig SKØNT og mit samlet vægttab hedder nu MINUS 9,7 kg siden 1 August 2019

Oven på det her sygdom ja så fik jeg lige min mens oven i det hele og for at være ærlig det var jeg SLET IKKE oplagt til det pga. smerter og træthed.

Men jeg har holdt den kørende og gået og gået og gået rundt og holdt mig i gang (så godt som nu har kunne)

I dag ville jeg liiiiige tjekke vægten og den sagde + 900 gram meeeeen de er hurtigt tabt igen.

Men nu må vi se hvad vægten den siger på Torsdag.

Har jo mit mål som jeg skal nå til den 19 Marts og som hedder MINUS 10 kg+ og lige om ikke så længe hedder den fødselsdag og weekendtur til lalandia og det skal nok blive godt.

Nå men nu vil jeg lige tulle lidt rundt og se om jeg ikke kan få min skridtæller op på de 20.000 inden jeg skal hente Emil i dagpleje.

Rigtig God Mandag og Rigtig God Uge

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Værste Fjende væk med hende!!