Hvad betyder denne dag for mig?

Det bliver SÅ godt

Halløj På Bloggen 🙂

Så er det sørme blevet Mandag og jeg er klar til at skrive lidt her på Bloggen i mens at musikken den spiller i mine øre.

Dagen i dag er startet med at aflevere Emil i dagpleje kl 8 og så blev der gået en Laaaaaaang god gå tur sammen med manden derefter så kl 11 havde jeg ramt de 11 km gå tur og 16.000 skridt (Det gør mig sku lidt Stolt)

Herhjemme havde vi ferie i sidste uge hvor den har stået på ren hygge og hvor vi har spist usundt og sovet længe og ja bare gjort hvad der har passet os.

Så nu er det blevet hverdag igen og så hedder det MINUS Usundt til hverdag.

Jeg kan godt mærke på mig selv at jeg savner mine gamle hverdag inden at Emil kom til verden altså at jeg har mere kontrol over mig selv men også bedre styre de her Usunde ting i hverdagen.

Jeg har det bedst når jeg har kontrol over mig selv og Alle de her fristelser som jeg har haft på det sidste.

Derfor kommer jeg også tilbage på Bloggen igen og på vægten HVER Torsdag (dog ikke i ferier) men ellers er det HVER Torsdag fra nu og så skal jeg til at gå Live inde på Min Facebook Gruppe igen (Hvilket bliver SÅÅÅÅ Godt)

Jeg tror bare at jeg skal til at ord på de her følelser igen.

Her på det sidste har det kørt meget op og ned og tja det har mere bare været det hele som bare har kørt rundt i mit hoved og savnet til Min Farmor er virkelig ikke blevet mindre og jeg savner hende UFATTELIGT HØJT.

Nogle dage ville jeg virkelig ønske at jeg kunne have bare 1 sidste telefon samtale med hende og bare fortælle hende en masse ting og hvor meget hun er SAVNET.

Det fylder en del hos mig for tiden det savn og F*CK hvor gør det altså MEGA MEGA AV vil jeg bare lige sige.

Selvom savn gør ondt så er det ikke noget som jeg selv kan styre desværre men de dage vil jeg nok altid have på en måde men med tiden bliver de mindre end de er nu.

Men som min Farmor nok ville have sagt til mig nu hvis hun kunne så var det:

Mettepige du skal ikke være ked af det jeg er lige her og det vil jeg altid være.

Så nu skal jeg ind i kampen igen med det her projekt vægttab da jeg virkelig ikke har det godt med at se på mig selv mere.

Jeg er desværre RIGTIG god til at ”banke” mig selv i hovedet selvom jeg godt ved at jeg er god nok eller jeg gør det bedste jeg kan.

Selvom jeg har haft ferie og har spist usundt jamen så har jeg alligevel gået rundt herhjemme og ikke bare siddet på min Flade R*V.

NU skal jeg altså have tabt mig de her corona kg eller ferie kg som der er kommet på og ja så tager jeg egentlig bare 1 dag af gangen så godt som jeg kan.

Jeg er god nok som jeg er uanset hvad andre siger.

JEG KAN DET HER og JEG GØR DET!!!!

Men nu vil jeg gå over og hente mit dyrebareste GULD Nemlig Emil i dagplejen (har savnet ham XTRA meget i dag)

Rigtig God Mandag og Rigtig God Uge

Knus og Kram

Mette 🙂

1 kommentar

  • Sus

    Savnet vil altid være der lige så længe du lever nok mere den ene dag end den anden…heldivis kan minderne ikke tages fra en 💜💜 jeg savner også min momse hun var den der altid holdt sammen på familien…..idag vi 3 søskende splittet men så det godt jeg selv har en skøn familie plus min b barn på 3 år 💜💜
    Rigtig god uge til dig …..pøj pøj med dit vægttab du klarer den du sej 💜💜👏👏👏

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad betyder denne dag for mig?