En KÆMPE Glæde at glæde sig til

Glæden der gør en høj i kasketten

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Tirsdag og en ny uge er hermed blevet skudt i gang.

img_e02811

Så sidder jeg her og vil skrive lidt på Bloggen i mens jeg lytter til lidt musik.

I Fredags delte jeg nogle billeder her på Bloggen som virkelig har givet mit selv et KÆMPE Løft.

Blog indlægget kan læses her og billederne kan ses via dette link:

http://mettesforandring.dk/2018/04/27/en-kaempe-glaede-at-glaede-sig-til/

Jeg er virkelig MEGA STOLT over at jeg det tøj sad liiiiige i skabet og WOW hvor er det ret vildt at se trods min ”Store” Mave.

Weekenden bød på afslapning og ja for at sige det mildt INGENTING bortset fra at vi lige kørte en tur hjem til Svigerforældrene Lørdag aften med lidt kage og hyggede os med det og Søndagen stod den på indkøbs Søndag både til os selv og for svigerforældre (de må stadig IKKE køre bil derfor hjælper vi dem med de ting)

Det sådan set det som der skete i weekenden.

Jeg vælger at dele dette som jeg skriver nu her på Bloggen da jeg bare er SÅÅÅ Rørt og fordi det varmer virkelig mit hjerte i STOR STIL.

En af mine følgere inde på Mette´s Forandring (Facebook) skrev til mig for noget tid siden om jeg havde interesse i noget tøj og diverse til Emil da hun havde noget som hun skulle af med og jeg sagde pænt Ja Tak til det.

I Søndags kom hun forbi med en STOR Blå IKEA pose Fyldt med tøj, Dyne, Amme pude, En potte og andre som ting og helt ærlig så var jeg godt nok Mundlam og kunne ikke andet end sige TAK.

Inderst inde var jeg MEGA rørt og der kom efterfølgende også en tåre eller to.

I dag kom hendes Mand forbi med en weekend seng samt madras og en IKEA Højstol.

img_02801

Det er VILDT at fremmed mennesker tænker på en på den måde når de ikke kender mig Hold nu op hvor det virkelig VARMER i HELE Mit Hjerte.

Oven på Alt det som har været her på det sidste så varmer sådanne ting virkelig hos mig.

Dagen i går stod på børnefødselsdag da vores Nevø blev 5 år så der blev hygget med hjemmebagte boller, Brunsviger kagemand og hotdogs til aftensmad så det var virkelig Hyggeligt.

Selvom jeg er gravid så skal vi alligevel liiiige lege lidt og det blev der gjort i STOR Stil og kroppen har også været lidt mærker af det i dag men PYT det var virkelig det hele VÆRD (tro mig jeg tænker også på min krop)

Jeg er SÅÅ glad for jeg har de dage hvor jeg virkelig bare har Meget overskud og de dage bliver som sagt også udnyttet så godt som jeg kan selvom det begynder og blive lidt mere anstrengende for mig (Maven)

I morgen står den på forkælelse og tro mig det GLÆDER jeg mig HELT VILDT til da det er noget som jeg trænger til men det fortæller jeg om her på Bloggen i morgen.

Nu vil jeg NYDE min aften med benene op og tv.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En KÆMPE Glæde at glæde sig til