Mon vi er gode venner i dag......?

Jubiii så blev Det Fredag og Weekend…!!

Halløjsa 🙂

Så blev det sørme da Fredag igen og som overskriften hentyder til det er nemlig hvad skal jeg lave denne weekend?

Først vil jeg lige sige at Fredag d 14/10-16 gav jeg jo mig selv det her mål med og IKKE spise hverken Chips/Slik i en måned og I DAG er det så 35 dage siden (5 weekender siden) WOW jeg tog da lige en weekend mere end jeg havde sagt YES YES

img_2144

I dag Fredag gjorde jeg noget som IKKE er noget nyt nemlig og gå en LANG god tur sammen med Carlo. Men jeg tænkte i dag prøver vi noget nyt nemlig og gå bare derud af og når de 5 km er gået ja så vender vi om og gå samme vej tilbage igen. Der skal jo ske noget nyt hver dag og der sker hele tiden noget nyt. Min Motivation den vokser og vokser under hver gå tur og hvad jeg mener med det er at hvis jeg “kun” har gået 8,5 km ja så hedder det en lille xtra omvej så jeg kan sige

 “YES de 10 km er hjemme”

Så er mit mål for dagen nemlig hjemme og jeg er tilfreds med mig selv!!

img_2141

I morgen Lørdag står den på Mette tid herhjemme og få ordnet lidt vasketøj og så har jeg sat mig for at jeg skal vil se en film MEN jeg vil ikke smække mine ben op nej jeg vil gå foran fjernsynet i mens filmen kører.

Jeg finder på mange skøre ting MEN de skøre ting gør altså jeg holder mig i gang Men jeg bliver sååå  GLAD I LÅGET når jeg sætter musikken på og bare danser derud af og er tosset som i kan se på videoen her som er lavet i dag

Weekenden står den på arbejde for mandens vedkommende så jeg har lavet en aftale på Søndag med Carlo hvor en god gå tur skal nydes.

Jeg har stadig IKKE fået mine arme ned efter i går hvor vægten kaldte på mig.  Jeg ved godt vægten den kan gå begge veje ( Plus/Minus) Men jeg er selv ikke glad for de plus derfor går jeg gerne lidt Xtra end jeg skulle for at forbrænde lidt mere.

Når jeg sidder og kigger på dette billede her så kan jeg bedst lide den Mette som jeg ser ud i dag og hvorfor mon det?

img_2143

 Dette billeder viser mig at hvorfor jeg skal tage det med ro og ikke have travlt med vægten og være mig selv fordi jeg syntes ikke det var pænt til mig som det er den dag i dag. Den gang havde jeg slet ikke tænkt på hvor hurtigt det gik for jeg havde jo et mål at jeg skulle tabe mig så meget så muligt inden jeg skulle giftes. Derfor sætter jeg i dag heller ikke et mål for hvor meget jeg skal ned i med vægten da jeg ikke har travlt og ville gøre det på en god måde denne gang. Jeg ville hellere være glad og lykkeligt og tage det med ro så de ikke kommer på igen alt det som jeg har tabt for det ville jeg føle var spild af tid.

Jeg er glad for jeg har prøvet det og jeg nu kan sige til mig selv at:

” Mette du kan være stolt af det du gør og du har din selvtillid i top og ALDRIG mere være den tykke pige i klassen”

Wow hvor var det fedt og få sat ord på dette SÅDAN!!!

En KÆMPE Krammer Mette 🙂

1 kommentar

  • Kenneth nielsen

    Det er bare så livsbekræftende at se dig med den power du brager frem med og så også at det giver en kæmpe gevinst samtidig både psykisk og fysisk det er bare så dejligt ….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mon vi er gode venner i dag......?