Det er Totalt Velfortjent

Hvornår mon jeg lære det??

Halløj 🙂

img_35591

Jubiii så blev det Lørdag og i dag havde jeg en plan med at den skulle stå på afslapning og bare INGENTING lave.

Efter manden var kørt på job lagde jeg mig ind i sengen igen og så smækkede jeg en dvd på nemlig gode gamle Far Til 4 og det var Dejligt og Slappe af. Men det var også kun lige indtil jeg så SOLEN den Skinnede udenfor.

Efter jeg havde fået morgenmad (dog først kl 12) kunne jeg mærke at jeg gerne ville ud at nyde det gode vejr og jeg havde ikke rigtig ro i kroppen.

Nå men jeg kunne jo lige så godt gå en tur i stedet for at gå rundt på stuegulvet og komme ud at Endelig NYDE SOLEN.

Dog blev det ikke nogen særlig lang tur MEN det var virkelig bare det værd og komme ud og få noget sol lys.

Havde ellers planlagt jeg skulle se en film mere men i stedet gjorde jeg noget andet og ja kønt er det ikke MEN Super godt Nemlig lagde jeg mig en ansigts maske og hvor var det godt nok SKØNT.

img_35601

Jeg troede jeg kunne skylle nogle bluser op men og stå med maske på og det var en maske der var hot så var det ikke lige sagen.

Men så gjorde jeg det bare bagefter i stedet men det var jo også lige meget for det skulle jo bare gøres.

Nu hvor det var en Mette dag i dag så ordnede jeg lige mit hår med hår kur også og ja gjorde lidt ud af mig selv. Selvom jeg ikke altid gør det Men jeg bliver bedre og bedre til at gøre noget ud af mig selv.

Nå men jeg havde jo håbet på jeg virkelig bare kunne slappe af og bare INGENTING lave men det gik bare ikke rigtigt.

Før i tiden kunne jeg nemt have disse dage men efter jeg er begyndt og være mere aktiv har jeg virkelig svært ved dette men det kan jeg da KUN kalde

 TOTAL TOP MOTIVATION

Det er kun dejligt at det er gået den vej og jeg holder mig i gang selvom jeg gerne ville kunne slappe lidt mere af nogle gange.

Nå men jeg ville så begynde at skrive på Bloggen og efter lidt tid blev det spisetid og i dag stod den på lidt nemt og lækkert mad

Nemlig Wraps med Kylling, Salat, soltørret tomat, Agurk, Peberfrugt, Løg

Det er ALTID lækkert og jeg Elsker det for det mætter virkelig selvom der IKKE er så meget i dem.

Min mad i dag:

img_35621

Efter aftensmaden blev der tændt for musikken med min nye gave (Højtaler) og ja Mette gik TOTAL AMOK og endda på snapchat som jeg tit gør men det gør mig bare så glad og der blev danset for VILDT rundt på stue gulvet og nej det er jo heller ikke noget nyt eller er det???

Nu kalder en lille dessert nemlig lidt is.

Og mon ikke også en aften gå tur også kalder det tror jeg gerne den gør eller jo det gør den.

Nu hvor Danse musen Mette er i gang kan det være der kommer en dans eller to mere Who knows??

I morgen kalder en længere gå tur når jeg skal gå manden i møde når han har fri fra arbejde så jeg håber da solen titter frem igen for det er virkelig bare lækkert når den gør.

img_35611

I morgen kunne jeg godt tænke mig at kunne slappe lidt af inden gå turen kalder og jeg håber virkelig jeg kan holde det altså at slappe af.

Mon jeg ikke lære det en dag?? Det kunne faktisk være dejligt for det andet her er sku for VILDT nogle gange selvom jeg IKKE ville klage over det for skal jeg tabe mig ja så må jeg jo holde mig i gang hvis du forstår

Ny tid = Ny Mette

Rigtig God Lørdag aften

Masser af kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er Totalt Velfortjent