Endelig kom det på plads

Hyggestunderne som er Guld værd.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og hold nu op en weekend

img_9377

I Fredags blev der som sagt åbnet op for en masse følelser her på Bloggen og følelser som virkelig gør RIGTIG MEGET Ondt for tiden og som er rigtig hårdt og stå med.

Blog indlægget fra i Fredags kan læses her:

Øv Øv Hvor er det bare hårdt lige nu.

Der sker mange ting for tiden og det er slet ikke til og finde hoved og hale i tingene da der er noget hele tiden.

Jeg syntes det er MEGA Hårdt at se på en som man holder af have det skidt og være så ked af det hvilket jeg sagtens kan forstå for helt ærlig sådan ville alle sammen jo have det.

Selvom det er svært for alle parter lige nu må man tage en dag af gangen og ja så NYD tiden så godt som man nu kan.

I Fredags var vi så heldig at Min Svigerfar fik lov til at komme hjem på weekend og vi kan hygge os her i weekenden for nu er der lagt en plan med ham (opration på Onsdag) og der sker jo ikke så meget inde på sygehuset i weekenden alligevel.

Dagen i går var virkelig bare en MEGA God dag trods alt det som sker lige nu og det var virkelig en KÆMPE Glæde at se ham NYDE det med at komme hjem for en kort stund.

I går morges  fik vi morgenbrød fra bageren som vi bestilte Fredag aften (via Nettet) og det var det helt store morgenbord med  Bacon,Røræg og små cocktail pølser.

Det er virkelig Laaaaaaaaang tid siden at vi har lavet sådan et morgenbord meen skal der hygges ja så SKAL der hygges.

I går var vi ude for at gå en lille frisk gå tur Svigerfar, Manden og jeg og hold nu op hvor var det altså virkelig lækkert.

Jeg var nød til at tage det med ro da jeg ikke havde/har det særlig godt i mit lænd men derfor var det rigtig dejligt med en lille gå tur og lidt frisk luft.

Det med gå turene har på det sidste været Meget minimalt her på det sidste da jeg ikke har haft det helt store overskud til det.

I går aftes blev der lavet en MEGA Lækker pasta ret som vi lavede for en uges tid siden og fordi den var SÅÅ populær og fordi Min kære Svigerfar har snakket så meget om den ja så skulle den altså på bordet i dag og vi går ALL IN for hyggen.

Aftensmaden bestod af pasta penne hvor der blev lavet en flødesovs med

Kylling stykker, Bacon, Champignon, Løg, Hvidløg, Persille, Basilikum, Hvidvin, Madlavningsfløde.

Når sovsen er lavet så blandes de pasta penne og sovsen sammen og prikken over i´et så kom jeg revet parmesan ost på.

Den færdige ret ser sådan her ud:

img_96531

Dagen i dag står på og få handlet lidt og lige ordne lidt små ting og ellers står den på AFSLAPNING da jeg desværre er blevet MEGA Snottet (MEGA ØV)

Nå men nu tror jeg at en lille lur og håbe på at det ville gøre gavn

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kom det på plads