Dagen der TOTALT ændrede mit liv

Den store drøm der kommer tættere og tættere på

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Onsdag og jeg er på banen igen.

img_07401

Sidste gang jeg skrev her på Bloggen var i Fredags og der havde jeg virkelig noget at fejre og som virkelig var en MEGET Stor dag for mig.

Blog indlægget kan læses her:

Dagen der TOTALT ændrede mit liv

Der blev virkelig sat ord på omkring HELE denne FANTASTISKE Rejse som jeg har været på og WOW jeg glæder mig til at fortsætte hvor jeg slap inden jeg blev gravid.

Jeg ved godt at der nogle gange går dage hvor jeg ikke helt for skrevet her på Bloggen men der er så mange ting som vi har været til og skal til i forbindelse med Min Graviditet og om aften er jeg pænt træt i kroppen så jeg vælger at bruge tiden på at slappe af.

Jeg NYDER faktisk at sidde her og bare skrive løs derud af og jeg får sat ord på det som jeg går rundt med inde i mig selv uanset om det er dårlig eller en MEGA Glæde som jeg gerne ville ud med så betyder det faktisk RIGTIG MEGET for mig.

Det kan godt være at jeg lige pt ikke går op i mit projekt vægttab og det bliver jeg også hørt for fra andre som har fulgt mig eller at jeg skriver meget privat her på Bloggen.

Jeg skriver som sagt for at få det ud for jeg ved at hvis jeg går og “Gemmer” det inde i mig selv så ryger jeg desværre ALT for MEGET i det Usunde og det har jeg virkelig IKKE lyst til når jeg nu gerne ville tabe mig.

Uanset om det er Min Familie eller folk jeg ikke kender så skriver jeg lige ud af posen for det er sådan her jeg har det og det er virkelig en KÆMPE SEJR for mig at kunne gøre dette.

Som sagt er det Mine HELT STORE DRØMME som faktisk er gået i opfyldelse altså først Mit Flotte Vægttab og at jeg skal være Mor og jeg ved godt at jeg skriver en del om det men jeg glæder mig bare SÅÅÅÅ MEGET til at Lille Emil kommer til Verden.

Som jeg skrev før har der været Meget stille her på Bloggen siden i Fredags og det er der faktisk en Meget særlig grund til.

Jeg har længe gerne ville i gang med at få købt ind til børneværelset og stille og rolig begynde med at finde ide´er til hvordan det hele skal se ud men overskuddet har ikke rigtig været der til det fordi der har været så meget andet at skulle tænke på.

I Lørdags gik turen til IKEA for at købe de store ting ind (Seng, Puslebord og Reol) og Søndagen gik på at få det samlet og i går tog vi så turen igen for at købe små ting til værelset.

Dog mangler der lige lidt billeder og så har jeg været inde og bestille en puslepude samt en sengerand .

Her ses Emil´s kommende værelse:

img_0726

img_0729

img_0730

img_0735

img_0739

img_0741

Som jeg skrev om herinde for noget tid siden har jeg kunne mærke liv siden den 25 April og at Manden og jeg så spark udenpå maven den 14 Maj (Hvilket var MEGA STORT for os begge)

Jeg har forsøgt at få det på video og da jeg ikke kan dele dem herinde mere så kan de ses inde på min Instagram profil mettes_forandring_  Eller via dette link (   https://www.instagram.com/mettes_forandring_/  )

Det er bare sådan en SKØN Følelse at kunne mærke ham og se ham ruller rundt derinde.

Tusind tak fordi at du læste med i dag på Bloggen nu vil jeg slappe lidt af da jeg er pænt træt da vi har været en tur i Fredericia en tur (Manden skulle til møde)

Dejligt at være tilbage igen på Bloggen og at kunne dele Min Glæde med andre.

Rigtig God Onsdag

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

1 kommentar

  • Belinda

    Hvor er det blevet et fint værelse.. 😉 og du har al grund til at være glad og seriøst det er MEGET tilladt at være ovenud glad og glæde sig til at mødes med Emil… <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen der TOTALT ændrede mit liv